Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 11 minutami
„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„tara23: tak, Věrko, manželovi jsem ukázala tvojí fotku a…“ MarcelaPa, před 24 minutami
„Hezký den, dnes přišli na oběd mladí. Měla jsem…“ tara23, před 1 hodinou
„magdalenka: Ahoj, je to v Cíferi- Páci pri kúpalisku ,…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 32 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Přečtěte si Zobrazit více
Pasta a basta: Vařte těstoviny jako Ital a už nikdy nebude chtít jiné!
Nejmenší exotické ovoce na světě: Physalis chutná jako jahody a ananas, kumquat je jako mini pomeranč, co se jí se slupkou
Jablečné knedlíčky jen ze dvou ingrediencí : Skvělá lehká večeře nebo rychlý letní dezert!
7. 10. 2011 15:30
7. 10. 2011 14:19
7. 10. 2011 13:44
5. 10. 2011 01:23
http://www.toprecepty.cz/recept/11080-knedliky-hou...
Špekové knedlíky zásadně vařím na páře.
Bramborové vařím ve vodě nebo na páře - zkoušela jsem i v mikrovlnce, ale tam se mi nevedou, jsou na povrchu tuhé, okoralé.
A chlupaté knedlíky, či spíše noky vařím ve vodě. Je třeba zavařit 1 nok na zkoušku a v případě, že se rozvaří, přidat ještě mouku a znovu vyzkoušet.
Tak ať se Ti zadaří!
27. 9. 2011 09:23
27. 9. 2011 04:36
S pařákem zkušenost nemám, ale určitě vyzkouším, je to dobrý nápad
Nevzdávej a klidně se ptej i na blbosti
Jo a i moje dnes již 90.letá mamka se mi kdysi přiznala, jak "vorala" knedle, než se je naučila ke spokojenosti mého tatínka, fakt nejsi sama
26. 9. 2011 23:31
Souhlasím, že kupované knedlíky nejsou většinou valné kvality - kynuté bývají vyhnané práškem a pak se na talíři úplně rozmáčí a bramborové přesně odpovídají Tvému popisu...
Pokud by to bylo jen to rozváření, tak u kynutých by to mohlo být příliš dlouhým kynutím před vařením a u bramborových je to možná nedostatek škrobu v bramborách, dlouhým vařením, nebo se nedávají ihned po dotvarování do vroucí vody a těsto tak řídne. Nevím, jsou to jen mé dohady.... Možná, že děláš všechno tak, jak se to má a zakopaný pes je někde jinde.
Nejsem nějak velkou odbornicí přes knedlíky, ale určitě to i s ostatními kuchařkami zkusíme dát dohromady. Ozvi se....
25. 9. 2011 19:39
25. 9. 2011 17:43
25. 9. 2011 17:07
25. 9. 2011 16:57
Předchozí 1 2