tipy a triky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, před 18 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Dnesni vecere“ hazel, před 3 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. Příště je musím udělat delší a tenčí.“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Hezky vecer, u nas dnes losos, bramborova kase a zelene…“ hazel, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 15 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 16 hodinami
8. 10. 2011 01:01
7. 10. 2011 17:58
Rozhodne nepridávajte sódu bicarbónu, ako sa niekde radí. Zničíte vitamíny skupiny B.
U hovädzieho mäsa musíte rátať s tým, že jeho príprava trvá dlhšie ako u bravčového mäsa, prípadne kuracieho mäsa.
7. 10. 2011 16:59