Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Dobré odpoledne , my jsme dnes k obědu měli hovězí…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Hezký den, dnes jsme tady měli na oběd dceru s rodinou,…“ tara23, před 4 hodinami
„Pekný sviatočný deň želám. Mňa dnes inšpiroval otvorený…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 5 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 9 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 9 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Smetanová mňamka
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kopr 5x jinak: Kopr, to není jen koprovka, připravte si řecké tzatziki, voňavou rybu, brambory nebo zeleninu
12 nejlepších receptů na guláše: Dáte si klasický hospodský, fit kuřecí nebo mexický?
Minutkový hovězí guláš: Maso naložené předem do oleje je křehké a měkké, správný gulášový šmak dodají cibule i kapie
3. 7. 2011 13:07
3. 7. 2011 12:39
3. 7. 2011 12:36
3. 7. 2011 10:10
3. 7. 2011 09:57
Tak mě napadlo vzít na pomoc brčko, špejli a gumičku.
Do brčka dáme špejli (aby se nelámalo), aby brčko po špejli necestovalo tak na ní uděláme jakoby uzel z gumičky a můžeme odpeckovávat bez nepořádku. Šťáva, která obvykle cáká všude okolo, se tady dostane do brčka a nikde není velký nepořádek.
Tento "odpeckovávač" dáme na višeň proti otvoru po stopce a jen lehce zatlačíme. Brčko je krásně ostré a tak pecka vyjede ven hladce a jde to krásně rychle.
Použila jsem u tohoto receptu http://www.toprecepty.cz/recept/21764-visnove-rezy....
V příloze je nafocený postup.
28-6-2011_cerven3.jpgd.jpg
28-6-2011_cerven4.jpge.jpg
28-6-2011_cerven15.jpga.jpg
Předchozí 1 2