Jak na staročeskou pučálku neboli pálenec? Pouhé 4 ingredience stačí na vydatnou porci zdraví a chuti
Poslední diskuze
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, před 31 minutami
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 36 minutami
„Užitečný dárek“ MarcelaPa, 4. 11. 2024 20:13
Poslední příspěvky
„cathleen: už jsem si je přečetla - název ve mně vzbudil…“ Nadja, před 39 minutami
„MarcelaPa:, tara23: děvčata, děkuji za zkušenosti.“ Nadja, před 44 minutami
„MarcelaPa: ne, opravdu to tak nebylo míněno, jen malinko…“ cathleen, před 1 hodinou
3. 7. 2011 12:07
3. 7. 2011 11:39
3. 7. 2011 11:36
3. 7. 2011 09:10
3. 7. 2011 08:57
Tak mě napadlo vzít na pomoc brčko, špejli a gumičku.
Do brčka dáme špejli (aby se nelámalo), aby brčko po špejli necestovalo tak na ní uděláme jakoby uzel z gumičky a můžeme odpeckovávat bez nepořádku. Šťáva, která obvykle cáká všude okolo, se tady dostane do brčka a nikde není velký nepořádek.
Tento "odpeckovávač" dáme na višeň proti otvoru po stopce a jen lehce zatlačíme. Brčko je krásně ostré a tak pecka vyjede ven hladce a jde to krásně rychle.
Použila jsem u tohoto receptu http://www.toprecepty.cz/recept/21764-visnove-rezy....
V příloze je nafocený postup.
28-6-2011_cerven3.jpgd.jpg
28-6-2011_cerven4.jpge.jpg
28-6-2011_cerven15.jpga.jpg
Předchozí 1 2