Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 12 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ StandaCB, před 13 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna:“ MarcelaPa, před 12 hodinami
„Hezkou neděli. Dnes hrášková polévka s krutonky a přírodní…“ janatka, před 13 hodinami
„https://www.toprecepty.cz/recept/75487-chilli-hovezi/ …“ StandaCB, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Romantický příběh rakouské limonády Almdudler: Původně byl tento bylinkový nápoj svatebním darem!
Jednoduché a přitom krásné: Popraskané čokoládové sušenky crinkles jsou krásně vláčné a snadno se připravují
Letem jídelním světem: Švédské masové kuličky pochází původně z Turecka. Podle jednoduchého receptu je však zvládne každý
3. 7. 2011 13:07
3. 7. 2011 12:39
3. 7. 2011 12:36
3. 7. 2011 10:10
3. 7. 2011 09:57
Tak mě napadlo vzít na pomoc brčko, špejli a gumičku.
Do brčka dáme špejli (aby se nelámalo), aby brčko po špejli necestovalo tak na ní uděláme jakoby uzel z gumičky a můžeme odpeckovávat bez nepořádku. Šťáva, která obvykle cáká všude okolo, se tady dostane do brčka a nikde není velký nepořádek.
Tento "odpeckovávač" dáme na višeň proti otvoru po stopce a jen lehce zatlačíme. Brčko je krásně ostré a tak pecka vyjede ven hladce a jde to krásně rychle.
Použila jsem u tohoto receptu http://www.toprecepty.cz/recept/21764-visnove-rezy....
V příloze je nafocený postup.
28-6-2011_cerven3.jpgd.jpg
28-6-2011_cerven4.jpge.jpg
28-6-2011_cerven15.jpga.jpg
Předchozí 1 2