Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, před 22 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Hezký den, u nás dnes kapustové karbanátky s bramborovou…“ tara23, před 2 hodinami
„Hezký den polévka ještě dnes pórková a plněné papriky s…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Hezký podvečer U nás byly halušky ..a dnes nadivoko-…“ Eviip, před 18 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Přečtěte si Zobrazit více
Netradiční květáková polévka s lanýžovým krémem podle Hany Heřmánkové ohromila i Jiřinu Bohdalovou. „Ta píše,“ pronesla herečka
Večeře jako v luxusní restauraci: Steak Chateaubriand býval symbolem rozmařilosti! Troufnete si na jeho přípravu?
Ochutnejte devadesátky: Hitem byl „mekáč“, biftek s oblohou nebo zmrzka z auta!
31. 8. 2009 22:23
31. 8. 2009 20:12
31. 8. 2009 19:57
25 let již děláme kompot a likér podle tohoto receptu.
2 kg aronie
2 ks tlučený hřebíček
1/2 badiánu
1 kg cukru.
1 malý citron
1 dcl rumu
trochu mleté skořice
Vše dukladně promícháme v hlubokém kastrolu na pečení
a nakonec jemně zaprášíme mletou skořicí
bez míchání pečeme v troubě 1 hod.při 200 st.C.
Nakonec přimícháme rum a nandáme do skleniček.
Už nemusíme sterilizovat.
Ze zbylé vypečené šťavy je dobrý likér.Musí se ovšem ještě
přidat rum.
9. 2. 2009 21:23
9. 2. 2009 21:09
9. 2. 2009 21:05
9. 2. 2009 21:03
9. 2. 2009 14:20
9. 2. 2009 14:20
9. 2. 2009 14:16
9. 2. 2009 12:11
9. 2. 2009 11:50
9. 2. 2009 11:40
9. 2. 2009 11:12
9. 2. 2009 09:59
Předchozí 1 2 3 Další