Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 9 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 19 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Eviip: taky bych si dala šunkové koleno to musela být…“ Simona Skolakova, před 9 hodinami
„Hezký večer dnes v hlavní roli šunkové koleno😋.. takže…“ Eviip, před 10 hodinami
„Hezky sobotni vecer. U nas jsou hovezi kostky na houbach…“ hazel, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 30 minutami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 13 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 14 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přečtěte si Zobrazit více
12 nejlepších řízků: Prezidentský, smetanový farářský nebo obrácený z bůčku vás nadchnou!
Hitem sociálních sítí je tento slaný dort z kynutého těsta: Makronky z mini sýrů jej nádherně dekorují
Zeus zaklel krásnou nymfu - a vznikl artyčok! Středomořská rostlina plná vitamínů ozvláštní každé jídlo
31. 8. 2009 22:23
31. 8. 2009 20:12
31. 8. 2009 19:57
25 let již děláme kompot a likér podle tohoto receptu.
2 kg aronie
2 ks tlučený hřebíček
1/2 badiánu
1 kg cukru.
1 malý citron
1 dcl rumu
trochu mleté skořice
Vše dukladně promícháme v hlubokém kastrolu na pečení
a nakonec jemně zaprášíme mletou skořicí
bez míchání pečeme v troubě 1 hod.při 200 st.C.
Nakonec přimícháme rum a nandáme do skleniček.
Už nemusíme sterilizovat.
Ze zbylé vypečené šťavy je dobrý likér.Musí se ovšem ještě
přidat rum.
9. 2. 2009 21:23
9. 2. 2009 21:09
9. 2. 2009 21:05
9. 2. 2009 21:03
9. 2. 2009 14:20
9. 2. 2009 14:20
9. 2. 2009 14:16
9. 2. 2009 12:11
9. 2. 2009 11:50
9. 2. 2009 11:40
9. 2. 2009 11:12
9. 2. 2009 09:59
Předchozí 1 2 3 Další