Komentáře netýkající se přímo receptu http://www.toprecepty.cz/recept/42105-nivo
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 3 hodinami
„Pekný deň, ja dnes varím koleno, vykostím a dám ešte piecť…“ magdalenka, před 3 hodinami
„Simona Skolakova: Zajímavé ovšem je, že u mužské populace…“ Veronika.Hrozna, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 15 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Gin s mravenci nebo pivo z velrybího varlete. Muzeum nechutného jídla ukázalo novou expozici
Sladký a voňavý trdelník z ohniště. Dokonalý způsob, jak dětem zpestřit první víkend školního roku
Jde se grilovat! Na delší párty u grilu počítejte se 400 g masa na dospělou osobu, hodí se i klobásky a nezapomeňte ani na vegetariány
19. 3. 2015 21:16
19. 3. 2015 21:12
19. 3. 2015 21:10
Ale tady je od některých lidí tendence každý nesouhlasný komentář umlčet hned v začátku a to se mi velmi nelíbí a odmítám takové nátlaky. Odmítám pokusy normální kritiku málem kriminalizovat - kritizuješ, vyloučíme tě
19. 3. 2015 21:05
19. 3. 2015 21:03
Já už dost dlouho nekomentuji nic,spíše sporadicky,protože mám obavu,že hned bude můj komentář napaden a to bohužel né jen od nereg.Ale samozřejmě si komentíky přečtu a koukám jak blázen kam se to vše posunuje.Já preferuji vztahy a člověk může i slušnou formou upozornit na chybičku třeba v názvu nebo v surovinách atd.pak to většinou i autor přijme,dělala jsem to tak vždy,někdy i raděj SZ hlavně když šlo i chybu třeba v názvu,nechtěla jsem,aby z toho byla dizkuze většinou nesmyslná,protože to se může přihodit každému,většinou mi za to poděkovali,ale dnes je to jiná,dnes mi přijde,že každý čeká na to,aby mohl nějakým způsobem recept napadnout a vytvořit dlouhosáhlou dizkusi,která většinou se sveze úplně někam jinam a s receptem nemá nic společného
Je to opět říkám jako ty o slušnosti,toleranci a vztazích mezi lidmi.Pokud si to lidi uvědomí,tak tu opět zavládne pohoda,jako kdysi bývalo!!!!Tak se všichni zamysleme a snažme se.
19. 3. 2015 20:32
19. 3. 2015 20:23
19. 3. 2015 19:18
19. 3. 2015 16:56
19. 3. 2015 15:36
19. 3. 2015 15:24
Bohužel, nemám žádný nápad, jak z toho ven, ale yanull má pravdu, když si jich nebudeme vůbec všímat a nijak na ně reagovat, přestane je to bavit. To se týká samozřejmě jenom neslušných lidí, slušnou kritiku a připomínky beru, vždyť i to mě obohatí.
19. 3. 2015 15:18
19. 3. 2015 15:10
xjurny: Tady vůbec nejde o nápady pro tyto stránky. Toprecepty jsou jedním z nejlepších portálu o vaření, co se týká nápadů a vymakanosti-aspoň teda podle mne. Dokud nepochopíte, že se musíte zbavit lidí, kteří musí za každou cenu vrtat do ostatních, nebude to jiné. To znamená, podle mne teda, vstup jen registrovaným. Neumíš se chovat, rýpeš za každou cenu, jsi blokovaný. Možná příjde znova pod jiným nickem. Jenže tenhle tip člověka nebude najednou hodný, milý, nerýpavý. Dřív, nebo později se pozná, o koho jde a znova se zablokuje a jako neregistrovaný sem nebude mít přístup, hotovo. A příjde znova? Tak joo, zase se projeví a zase ho bloknout. Podle mne, tohle je jediná cesta.
19. 3. 2015 13:49
19. 3. 2015 13:30
Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 Další