Topinka na způsob Wellington
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tato topinka vznikla v den, kdy jsem dělala panenku Wellington a měla jsem od všeho zbytky. A musím říct, že s tou topinkou to bylo výborné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2019 09:25
Ještě k diskuzi o zelenině - já MÁM RÁDA syrovou neochucenou zeleninu v jakémkoli množství, ale na talíři s jídlem mi prostě nesedí a vadí ( nepočítám bylinky, guláš posypaný kroužky cibule, sedmikrásky a jiné jedlé kvítí...)
16. 3. 2019 21:02
16. 3. 2019 16:12
16. 3. 2019 15:38
Tůhle jsem smažil kus krávy v trojobalu...
Zbylo hafo vajíčkové komponenty...
Později byl usmažen vaječný řízek a podáván na topince...
No, když to příště nazvu "Topinka na způsob židovského řízku", tak mě mančaft požene hovězím krokem, že
***
V máločem se neshodnu se Zdendou P., ale syrová zelenina na talíři mě neirituje
16. 3. 2019 14:41
16. 3. 2019 14:38
16. 3. 2019 14:27
Jejda, my to plevelíme pod receptem....ale já pořád chválím, že bych si dala...mňam...
16. 3. 2019 14:16
16. 3. 2019 14:07
Tady mne to nějak netrklo, ale obecně když vidím na talíři nakrájenou neochucenou zeleninu "pro efekt" - typicky plátky salátové okurky u řízku s bramborem - tak to nechápu. Buď se k pokrmu zelenina hodí, pak připravím trochu vhodného salátu a dám třeba i na talíř, nebo do misky vedle...nebo se nehodí a pak ji tam necpu..."zeleninové oblohy"
Koukám, že Casino brble kvůli názvu, Ty kvůli paprikám na talíři, já bych tady nebrblala a kdyby to šlo, tak si to vyloupnu z noťasu a hned sež....ru
16. 3. 2019 13:46
16. 3. 2019 12:57
Ale - oni nemají pocit, že to bude moc dobré a ještě to na fotce krásně vypadá ???
16. 3. 2019 12:20
No, tady si fakt každý může rcp nazvat jak mu libo, že
16. 3. 2019 11:22
Já mám panenku připravenou jako "roastbeef" ráda - na rozdíl od hovězího na hranici medium a well done, i na studené mísy natenko nakrájenou, ale tohle je geniální. Jen při "odpočinku" zatahuji hodně napevno do alobalu...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 9 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 22 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 55 minutami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 1 hodinou
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 2 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 2 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 3 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 5 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: topinky recept
Suroviny: panenka vepřová, slanina anglická, žampióny, špenát listový, chléb, olej, máslo, sůl, pepř, česnek, salát little gem, zelenina
Topinka na způsob Wellington
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/38Yr
13 názorů