Dýňový chléb se sýrem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 447 kJ / 1 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,83 g |
Tuky | 31,85 g |
Vláknina | 25,08 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 3,97 g |
Sůl | 11,21 g |
Sacharidy | 252,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dobrý a zajímavý chlebík, jenom už nevím, kde jsem k tomuhle receptu přišla.
Z cukety jsem nikdy nevyzkoušela, ale v původním receptu je to uvedeno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2019 19:59
1. 12. 2019 18:28
1. 12. 2019 18:09
1. 12. 2019 16:21
PS: Já jsem ho kdysi dělala z obyčejné oranžové dýně, myslím že odrůda Goliáš, narostla mi jeden rok do takových rozměrů, že jsem části nejen rozdávala sousedům, ale sama jsem z ní dělala všechno možné, i tento chleba. Pak už jsem jí nesázela, bylo s tím zpracováním moc práce a starostí. Proto jsem psala, že je nejlepší z hokkaida, to naroste relativně maličké (ale je to dobré i z jiné oranžové dýně).
1. 12. 2019 14:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 6 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 7 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 8 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 10 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 10 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na skvělý nadýchaný dýňový chléb? Upečte si ho voňavý a krásně křupavý, uplatní se pak na svačinu i k večeři
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Džus z cukety: Připravte si nápoj plný vitamínů, který vás v horku zaručeně osvěží
Další recepty
Suroviny: dýně, mouka polohrubá, brambory, sýr ementál, prášek do pečiva, sůl, smetana, semínka sezamová, bylinky sušené
Dýňový chléb se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7RVA
5 názorů