Steak de Grande
Maso plemene Wagyu produkovaného původně v japonském Kóbe se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je nejdražším hovězím masem na světě. Proto je potřeba jeho úpravě věnovat zvláštní pozornost.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 6. 2020 12:37
Pasha: Proc maso delas na sadle, je vele tucne samo osobe a v zadnem pripade uz dalsi tuk nepotrebuje
Tez nazev receptu je jaksi bez vyznamu, lepe receno - co tim chtel basnik rici
Tez nazev receptu je jaksi bez vyznamu, lepe receno - co tim chtel basnik rici
13. 6. 2020 10:37
Tak výška by měla být tak kolem 5 centimetrů. Ostatní rozměry už jsou na vás, tak aby vám to padlo jako 1 porce. Recept zkopírováný nemám, to maso je drahé, já ho dostal jako dárek, také bych si ho jinak nemohl dovolit. Fotky hotového pokrmu mám a dodám je jen co je najdu. Dělal jsem to před delší dobou, jen jsem odkládá přidání receptu, ale chtěl jsem se s vámi podělit o tuhle dobrotu.
13. 6. 2020 10:14
jan.alois:
13. 6. 2020 09:51
Mám vsazený euro jackpot. Tak se modlete . A třeba si dáme Wagyu cca 5- 7 litrů za kilčo. Pozvu Eja 57 ,ivulinka,bofinka,a casino a dáme si opečený tuk sem tam s kousky masa.
13. 6. 2020 07:10
casino: no tohle vypadá na hodně dobré využití tintili
13. 6. 2020 07:01
Pro ffšechny případy jsem si uložil totok: https://www.stejkshop.cz/obchod/ribeye/wagyu-rib-e...
No, jeden nikdy neví kdy nebude vědět co s tintili, že
No, jeden nikdy neví kdy nebude vědět co s tintili, že
13. 6. 2020 00:00
"Steak deL grande" https://www.youtube.com/watch?v=rq-nNfUrgNc
12. 6. 2020 23:20
12. 6. 2020 21:29
Eja57: to se asi nedozvíme, autor tu kostku nejspíš viděl jen na netu
12. 6. 2020 21:27
Fotka je zkopírovaná z netu a je na smazání. Má to cenu ji sem dávat jako hlavní? Spíš by nás zajímala fotka hotové steaku. Tu asi nemáte, viďte.
12. 6. 2020 20:43
Mohu se zeptat na rozměry těch kostek ? š x v zejména..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 2 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 7 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 8 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Právě bylo uvařeno:
Domácí kmínový chleba
knedlifek uvařila před 5 minutami
Hrníčkový ovocný koláč
Miiichiii21 uvařil před 28 minutami
Brownie
Terinkacicinka uvařila před 54 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Mensi uvařil před 1 hodinou
Placky s medvědím česnekem
MarcelaPa uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný perník
MartinaKucharka uvařil před 1 hodinou
Vepřová kýta po uhersku
Ivet88 uvařila před 1 hodinou
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
eskymak uvařila před 2 hodinami
Mini Pavlova
Mirka H uvařila před 2 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška srovnávala, který fastfood má nejlepší kuřecí burger. Vítěz nepřekvapil skvělým masem i houskou
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády: Moučník je šťavnatý díky majonéze, poleva díky kysané smetaně
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, máslo
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
11 názorů