jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Steak sedmero pepřů

Steak sedmero pepřů
Steak sedmero pepřů
nahoru
Steak sedmero pepřů Steak sedmero pepřů
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hovězí maso

Suroviny:

Hovězí maso na steky
sůl
koření na steaky 7 pepřů
olivový olej
1 lžička hořčice
1 lžíce másla
1 lžička medu

Postup přípravy receptu

Maso naložíme do směsi oleje a peřů. necháme uležet přes noc.
Na rozehřátou pánev dáme naložené maso a osmažíme z obou stran po 3 minutách. Pak jemně osolíme (sůl vytahuje vodu a proto solíme až po opečení kdy už je maso zatáhlé). Dáme do pekáčku do vyhřáté trouby asi na 6 minut. Maso se tím krásně dopeče a zůstane šťavnaté.
Mezitím si do zbytku oleje co zbylo na pánvi dáme hořčici, máslo, med a sůl a nehcáme provařit.
Na talíř dáme steak a polijeme připravenou omáčkou.
Podáváme s americkými bramborami.

Dobrou chuť :-)

Autor Autor: (Martina Beneová)
Datum vložení Datum vložení:
12 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Steak sedmero pepřů"

autor: Semy.cz
vloženo: 12.08.2011 18:04:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky za chválu smajlik To už je tak dávno co jsem ho dělala :D
Andrejko tak přijď :D

vloženo: 12.08.2011 17:26:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ještě,že jsou recepty v náhodných,protože toto musí být super baštasmajliksmajlik+1smajlik

autor: andrejkaa
vloženo: 12.08.2011 17:22:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hned bych se pozvala na oběd, krásnýsmajlik

autor: spagetka
vloženo: 16.02.2009 12:54:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám také takhle - jen podle mne není přímo potřeba pravá svíčková, ale parádní mladé zadní hovězí. V každém případě moc dobrésmajliksmajlik a pravda s tím naklepáním - stačí vlastní pěstička smajliksmajlik. Jani - roštěnka by šla ale zase - jen jestli je opravdu kvalitní - já osobně balené maso v takvýchto případech nekupuju, jdu křezníkovi, protože chci vidět na maso i zdruhé strany smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 16.02.2009 12:47:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jano, na steaky je nejlepší pravá svíčková a postup přípravy, který popisuje Martina. A naklepat jen pomocí kloubů a hned vrátit do původního tvaru.
Výborný popis má Šárka na stránkách Dolce vita.

autor: Semy.cz
vloženo: 16.02.2009 12:19:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, bylo to balené maso a bylo tam přímo napsané vhodné na steaky. Bylo teda opravdu nádherné, je mě líto že jsem ho nevyfotila. Krásně červené. Myslím si že to muselo být z mladého býčka. Změklo to krásně.
Ono tím jak se to pak dá ještě do trouby tak se to dodělá. Bylo tak akorát smajlik

vloženo: 16.02.2009 12:17:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Martino, jaké jsi použila hovězí? Roštěnku? Nebo zadní? A změklo to? Já se hovězího bez tlakáče bojím. Jen málokdy ho mám měkké, nevím, proč, ale řezník mi říkal, že je to o tom, jak starý byl býk-kráva a že pokud kupuješ třeba balené maso, bývá tam připsané "z mladého býka" No, já se s tím ještě nesetkala. Přece nezabíjejí nějaké stoleté krávy, že jo?smajlik

autor: vybusna
vloženo: 16.02.2009 12:00:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

urcite ju vyskusam. steaky robievam velmi casto a zatial som robila iba tuto...aby som sem strcila upozornenei aj na moj receptsmajlik
http://www.toprecepty.cz/recept/1861-omacka-k-stea...

autor: Eliza
vloženo: 16.02.2009 11:47:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Opékala jsem k obědu obyčejné kuřecí plátky a udělala k nim tu šťávičku z hořčice, soleného másla a medu. Vynikající smajlik, mňam. Obvykle dělávám takovou tu klasickou - přidat máslo, zaprášit moukou, povolit vodou, ale takhle dobrá nikdy nebyla. Navíc bez mouky a bezvadně zhoustla, tak akorát. To si MUSÍM pamatovat! Díky a bod - s bifťourem to bude ještě lepší.


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

svíčková steak prava svickova steak recept hovězí steak příprava steaky z pravé svíčkové přirodní steak z pravé svičkové hovězí zadní steak recept hovězí steak na pepři steak z pravé svíčkové recept hovězí steak recept steak z pravé svíčkové steak hovězí zadní pepr steak steak ze svíčkové steak ze svickove recept steak svíčková pepřový steak steak z hovezi svickove steak ze zadního hovězího hovezi svickova steak steak hovezi svickova pravá svíčková steak steak 7 pepřů recept steak mladý býk příprava hovězího steaku steak z hoveziho zadniho pravý steak steak na pepři hovezi steak na zelenem pepri steak z pravé hovězí svíčkové hovězí steak steak v troubě hovězí na pepři steak príprava pravý hovězí steak steak na pepri recept steak na zeleném pepři steak z hovězí svíčkové recept hovězí steak ze svíčkové vepřový steak na pepři hovezi zadni steak steaky příprava příprava steaku




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty