jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Steak sedmero pepřů

Steak sedmero pepřů
Steak sedmero pepřů
nahoru
Steak sedmero pepřů Steak sedmero pepřů
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hovězí maso

Suroviny:

Hovězí maso na steky
sůl
koření na steaky 7 pepřů
olivový olej
1 lžička hořčice
1 lžíce másla
1 lžička medu

Postup přípravy receptu

Maso naložíme do směsi oleje a peřů. necháme uležet přes noc.
Na rozehřátou pánev dáme naložené maso a osmažíme z obou stran po 3 minutách. Pak jemně osolíme (sůl vytahuje vodu a proto solíme až po opečení kdy už je maso zatáhlé). Dáme do pekáčku do vyhřáté trouby asi na 6 minut. Maso se tím krásně dopeče a zůstane šťavnaté.
Mezitím si do zbytku oleje co zbylo na pánvi dáme hořčici, máslo, med a sůl a nehcáme provařit.
Na talíř dáme steak a polijeme připravenou omáčkou.
Podáváme s americkými bramborami.

Dobrou chuť :-)

Autor Autor: (Martina Beneová)
Datum vložení Datum vložení:
12 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Steak sedmero pepřů"

autor: Semy.cz
vloženo: 12.08.2011 18:04:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky za chválu smajlik To už je tak dávno co jsem ho dělala :D
Andrejko tak přijď :D

vloženo: 12.08.2011 17:26:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ještě,že jsou recepty v náhodných,protože toto musí být super baštasmajliksmajlik+1smajlik

autor: andrejkaa
vloženo: 12.08.2011 17:22:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hned bych se pozvala na oběd, krásnýsmajlik

autor: spagetka
vloženo: 16.02.2009 12:54:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám také takhle - jen podle mne není přímo potřeba pravá svíčková, ale parádní mladé zadní hovězí. V každém případě moc dobrésmajliksmajlik a pravda s tím naklepáním - stačí vlastní pěstička smajliksmajlik. Jani - roštěnka by šla ale zase - jen jestli je opravdu kvalitní - já osobně balené maso v takvýchto případech nekupuju, jdu křezníkovi, protože chci vidět na maso i zdruhé strany smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 16.02.2009 12:47:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jano, na steaky je nejlepší pravá svíčková a postup přípravy, který popisuje Martina. A naklepat jen pomocí kloubů a hned vrátit do původního tvaru.
Výborný popis má Šárka na stránkách Dolce vita.

autor: Semy.cz
vloženo: 16.02.2009 12:19:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, bylo to balené maso a bylo tam přímo napsané vhodné na steaky. Bylo teda opravdu nádherné, je mě líto že jsem ho nevyfotila. Krásně červené. Myslím si že to muselo být z mladého býčka. Změklo to krásně.
Ono tím jak se to pak dá ještě do trouby tak se to dodělá. Bylo tak akorát smajlik

vloženo: 16.02.2009 12:17:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Martino, jaké jsi použila hovězí? Roštěnku? Nebo zadní? A změklo to? Já se hovězího bez tlakáče bojím. Jen málokdy ho mám měkké, nevím, proč, ale řezník mi říkal, že je to o tom, jak starý byl býk-kráva a že pokud kupuješ třeba balené maso, bývá tam připsané "z mladého býka" No, já se s tím ještě nesetkala. Přece nezabíjejí nějaké stoleté krávy, že jo?smajlik

autor: vybusna
vloženo: 16.02.2009 12:00:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

urcite ju vyskusam. steaky robievam velmi casto a zatial som robila iba tuto...aby som sem strcila upozornenei aj na moj receptsmajlik
http://www.toprecepty.cz/recept/1861-omacka-k-stea...

autor: Eliza
vloženo: 16.02.2009 11:47:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Opékala jsem k obědu obyčejné kuřecí plátky a udělala k nim tu šťávičku z hořčice, soleného másla a medu. Vynikající smajlik, mňam. Obvykle dělávám takovou tu klasickou - přidat máslo, zaprášit moukou, povolit vodou, ale takhle dobrá nikdy nebyla. Navíc bez mouky a bezvadně zhoustla, tak akorát. To si MUSÍM pamatovat! Díky a bod - s bifťourem to bude ještě lepší.


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

hovězí steak ze svíčkové steak svíčková hovězí steak na pepři hovězí steak příprava steak ze svickove recept steak z pravé svíčkové recept steak z hovězí svíčkové recept steak z hovezi svickove hovezi zadni steak steak z pravé svíčkové pravý hovězí steak steak na pepri recept steak na zeleném pepři svíčková steak vepřový steak na pepři steak ze svíčkové hovězí zadní steak recept recept steak mladý býk pravá svíčková steak hovězí steak recept steak z prave svickove pepřový steak steak z pravé hovězí svíčkové pepr steak prava svickova steak recept hovězí steak recept příprava steaku příprava hovězího steaku hovezi svickova steak steak ze zadního hovězího steak hovězí zadní steak príprava steak 7 pepřů steak na pepři steak v troubě hovezi steak na zelenem pepri steak hovezi svickova steaky příprava přirodní steak z pravé svičkové steak z hoveziho zadniho pravý steak steaky z pravé svíčkové




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz