Vepřový jazyk v křenovo-hořčičné omáčce
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 204 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,83 g |
Tuky | 31,96 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 71 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 39,53 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 3. 2024 09:31
7. 3. 2024 12:41
7. 3. 2024 12:10
22. 11. 2020 15:02
21. 11. 2020 19:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 8 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 11 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 12 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 27 sekundami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 27 minutami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 47 minutami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 3 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 4 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 5 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 5 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Další recepty
Suroviny: jazyk vepřový, mrkev, petržel, celer, pepř celý, bobkový list, cibule, sůl, cibule, semínka hořčičná, hořčice, smetanový křen, máslo, mouka hladká, vývar masový, smetana na vaření, sůl, pepř mletý, cukr
Vepřový jazyk v křenovo-hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGVz
5 názorů