Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Piškotové řezy s mascarpone

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby odležení

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby odležení)

11. 9. 2022 11:57

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie29 614 kJ / 7 078 kcal
Bílkoviny103,40 g
Tuky507,27 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 2,13 g
Sodík 1,08 g
Sůl1,98 g
Sacharidy520,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

14. 9. 2022 15:14

Robim krem z mascarpone casto. Nikdy neslaham zvlast a nikdy sa mi nezrazil. Vyberam vzdy mascarpone aj slahackovu smotanu z chladnicky a hned slaham. Len nedavam cukor, sle iba 1 vanilkovy cukor. Behom chvilky je krem vyslahany a este nikdy sa mi nezrazil.

Eja57 Eja57

13. 9. 2022 16:55

Hlásím se do klubu "šlehat zvlášť":-8
Stejná teplota, z lednice/pokojova, stejná značka. Srazí se mi to dohromady s naprostou jistotou:omg:

Dajda Dajda

13. 9. 2022 10:01

Nejdřív ušlehám šlehačku a pak do ní zašlehám mascarpone (neušlehané) - nesrazilo se mi to nikdy. ;-)

RubyRom RubyRom

13. 9. 2022 09:46

mika59: tak to jsem měla štěstí, že se mi to nesrazilo, ale dělala jsem to tak již víckrát a v pohodě. Ale teď už tedy raději budu šlehat zvlášť:-K je to záhada.

mika59 mika59

12. 9. 2022 20:57

RubyRom: Tak mi se to srazilo nejednou a mělo to stejnou teplotu. Taky nevím, čím to je. Četla jsem někde, že nikdy nešlehat dohromady, ale nejdříve šlehačku a potom spojit..Ale řezy vypadají lákavě..:yes::yes:

RubyRom RubyRom

12. 9. 2022 18:59

MarcelaPa: No já to prostě dám dohromady a šlehám, ještě se mi nestalo, že by se to srazilo. Fakt nevím :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 9. 2022 08:35

:-)<3:yes::yes:Romanko máš moc hezký recept i foto. :yes: zase jsou v Nejnovějších mé 2 roky staré recepty - já to tam nedávám!!!

MarcelaPa

11. 9. 2022 20:54

RubyRom: Romanko, to mi, prosím tě, řekni, jak to děláš? Já vždy, když šlehám šlehačku s mascarpone, tak se mi to srazí. Tak našlehám mascarpone, pak zvlášť šlehačku a spojím dohromady. Budu moc ráda za radu.

RubyRom RubyRom

11. 9. 2022 18:53

Všechno dohromady s cukrem šlehám a ušlehá se to dobře.

satelit

11. 9. 2022 18:44

Prosím, tu smetanu šleháte současně s tím Mascarpone? To jsem ještě nedělala, ušlehá se dobře? Děkuji!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: vejce, mouka polohrubá, cukr krupice, voda, kypřící prášek, olej rostlinný, piškoty, mascarpone, smetana ke šlehání, cukr, zdobení

TopRecepty.cz

Piškotové řezy s mascarpone

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/828l5