Paprikáš ze zbylých brambor
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 822 kJ / 1 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,25 g |
Tuky | 74,37 g |
Vláknina | 15,06 g |
Cholesterol | 104 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 94,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Sladkou smetanu můžete vyměnit za zakysanou. Omáčka bude lehce do kysela. Je to rychlé a když zbydou brambory, chutné využití.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2022 19:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí marshmallow
Přidáno před 1 hodinou
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 3 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 18 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolice s Nivou
Marylka uvařila před 22 minutami
Kuře na rýži
limosek uvařila před 42 minutami
Kynutý tvarohový závin
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Kuřecí smetanový pekáček
kimlo uvařila před 3 hodinami
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 8 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 12 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 13 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 13 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 13 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!
Radní v Miláně chtěli zakázat prodej zmrzliny po půlnoci. Je to tradice a tu nám neberte, protestovali naštvaní občané
Další recepty
Suroviny: brambory, cibule, paprika čerstvá červená, paprika sušená sladká, mouka hladká, slanina libová, máslo, smetana, vývar masový, koření nové koření, bobkový list, sůl, cukr
Paprikáš ze zbylých brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYQo1
1 názor