Camembert s bramborem a klobásou z horkovzdušné fritézy
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 163 kJ / 39 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,05 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Používám horkovzdušnou fritézu s obsahem 3,5 l.
Brambory (ve slupce) i klobásu jsem měla uvařenou z předešlého dne, tak to byla opravdu rychlovka.
Aby se mi s miskou snadněji manipulovalo, tak jsem přeložila papír na pečení a misku podložila.
Kdyby jste chtěli udělat najednou 2 porce, tak všechny suroviny po dvou kusech musíte naskládat buď na papír nebo na alobal a opatrně přemístit do děrovaného koše.
Teplota i čas jsou stejné jako u 1 porce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2023 19:04
8. 12. 2023 20:48
Děkuji, Drahuško,za Tvé nápady
8. 12. 2023 20:24
8. 12. 2023 09:21
24. 3. 2023 23:36
24. 3. 2023 20:44
24. 3. 2023 20:40
24. 3. 2023 19:25
24. 3. 2023 03:16
23. 3. 2023 21:11
Jinak dávám suroviny přímo do děrovaného koše,nebo do nízkého kulatého pekáčku,který jsem si přikoupila
23. 3. 2023 21:03
22. 3. 2023 14:59
Ještě se zeptám - má nějaký zvláštní význam, že jídlo dáváš v kameninové misce do drátěného koše, nikoliv suroviny rovnou do nádoby HF?
22. 3. 2023 09:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 12 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 1 hodinou
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 2 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 13 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 14 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 16 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 16 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 16 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 16 hodinami
Další recepty
Suroviny: sýr camembert, brambory, klobása, cibulka jarní, sádlo, sůl
Camembert s bramborem a klobásou z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6g2V
13 názorů