Kousky kýty, pečené v bůčku a domácí slanině, hlávkové zelí a karamelizovaná cibulka
Klasické vepřo-zelo je zde vylepšeno masem ve slaninovém kabátku, zelí ozvláštněno mrkví a vše zasypáno zkaramelizovanou cibulkou s příchutí balzamica. Stačí jen zasednout ke stolu a pochutnat si.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 241 kJ / 1 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,39 g |
Tuky | 117,57 g |
Vláknina | 25,04 g |
Cholesterol | 396 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 54,08 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 6. 2023 20:50
3. 6. 2023 19:49
3. 6. 2023 15:27
3. 6. 2023 15:25
3. 6. 2023 08:11
2. 6. 2023 21:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 20 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 8 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 8 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 9 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 9 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 9 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 10 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 10 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 11 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, bůček uzený, slanina uzená, zelí hlávkové, brambory, cibule, česnek, cukr třtinový, ocet balsamiko, pepř červený, šťáva citronová, sádlo, máslo, sůl, pepř mletý, karotka, petrželka
Kousky kýty, pečené v bůčku a domácí slanině, hlávkové zelí a karamelizovaná cibulka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk8AK
6 názorů