Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou

Listové těsto je "záchranář" při přípravě pohoštění. Mějte ho vždy doma v chladničce, nebo mrazáku. S pomocí pár surovin pak vykouzlíte výborné jídlo i s nádechem středomořské kuchyně. Třeba jako podle tohoto našeho receptu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

28. 4. 2024 22:22

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 215 kJ / 2 202 kcal
Bílkoviny89,13 g
Tuky161,95 g
Vláknina2,50 g
Cholesterol 761 mg
Sodík 2,97 g
Sůl7,22 g
Sacharidy95,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pekla jsem ze 400 g těsta a druhou půlku jsem naplnila špenátovou náplní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

29. 4. 2024 07:41

Marie Svarcova: Bylo to moc dobré. Na Balkáně by ovšem nepoužili nivu, nýbrž fetu.;-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

29. 4. 2024 07:38

:-)<3:yes::yes: Pitu se špenátem znám a je moc dobrá, s tvarohem neznám tak musím zkusit. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: těsto listové, tvaroh, lučina, sýr niva, vejce, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOQn9