Rýže s hlívou
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravíme dušenu rýži.Na oleji necháme přesáknout hořčičné semínko. Přidáme cibuli a česnek a opékáme, dokudnezesklovatí. Přidáme hrášek, všechnu zeleninu, očištěnou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 651 kJ / 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 1,55 g |
–– mononenasycené | 0,55 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 1,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 3,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Připravíme dušenu rýži.Na oleji necháme přesáknout hořčičné semínko. Přidáme cibuli a česnek a opékáme, dokudnezesklovatí. Přidáme hrášek, všechnu zeleninu, očištěnou a…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Holka u plotny radí: Hrníčková pařížská bábovka voní po čokoládě, je úžasně vláčná a na přípravu neskutečně snadná
Chutě jižní Itálie: Speciální žebrácká klobása pezzente vznikla jako jídlo pro chudé
Slaný závin jako z Prostřeno: Jak ho pečeme u nás v redakci a co dáváme do náplně, aby byla šťavnatá?