Kuře zapečené s čekankou
Recept ještě nebyl hodnocenZ čekanek vykrojíme tuhý spodek, který bývá hořký, rozkrojíme na čtvrtiny a na cedníku spaříme vroucí vodou. Prsa nakrájíme našikmo na tenké plátky. Osolíme a opepříme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 110 kJ / 26 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
– cukry | 1,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z čekanek vykrojíme tuhý spodek, který bývá hořký, rozkrojíme na čtvrtiny a na cedníku spaříme vroucí vodou. Prsa nakrájíme našikmo na tenké plátky. Osolíme a opepříme a…
Z čekankových puků odstraníme spodní část košťálu a rozčtvrtíme podélně. Mělkou zapékací misku vytřeme olejem, rozložíme čekanku. Mezi puky nastrkáme bobkové listy a…
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Jak vypadal středověký jídelníček: Chlebová polévka, sladké kaše z prosa a placky, které ničily zuby
Jaké pohoštění připravit na silvestra? Kulinářský výlet do 9 zemí světa vás určitě inspiruje!
Pečeme s exotickými druhy ořechů: Zkuste pekanové košíčky nebo pistáciové stromečky!