Fazolová směs s pečenými brambůrkami
Recept ještě nebyl hodnocenBrambory omyjeme (neloupeme, pokud mají pěknou slupku), nakrájíme na čtvrtky a v míse promícháme s kořením a olivovým olejem. Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 48,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Brambory omyjeme (neloupeme, pokud mají pěknou slupku), nakrájíme na čtvrtky a v míse promícháme s kořením a olivovým olejem. Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme…
Ve větším hrnci na oleji osmahneme cibulku, přidáme kabanos nakrájený na kostičky a necháme ještě chvilku osmahnout. Poté přidáme všechny plechovky fazolí (z plechovek…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Šéfkuchař Miroslav Mahel radí: Přidejte do leča cuketu a zvlášť připravená vejce, nová chuť vás překvapí
Kukuřice poroste i na zahradě. Teplomilná rostlina potřebuje vláhu a je citlivá na zimu, proto je lepší ji předpěstovat a sázet později
Jídelní rozmary slavných: Herečka Jennifer Lopéz nesnáší lososa, ujíždí na čokoládových sušenkách a nikdy neodolá kuřeti v rýži