Čínská pánev (Vitana)
Recept ještě nebyl hodnocenNeosolenémaso nakrájíme na nudličky a zprudka orestujeme na malém množství tuku. K masu přidáme na kousky nakrájenou papriku a pórek.Zeleninu chvílí restujeme společně s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Neosolenémaso nakrájíme na nudličky a zprudka orestujeme na malém množství tuku. K masu přidáme na kousky nakrájenou papriku a pórek.Zeleninu chvílí restujeme společně s…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Cuketové kobližky: Díky cuketě a tvarohu jsou krásně vláčné a božsky chutnají obalené v cukru a skořici
Jak na dokonale vláčný mrkvový dort? Těsto se nesmí přesušit, dobré chuti prospěje i citronová poleva a krém z Lučiny
Hitler nebyl vegetarián! Vůdce miloval játrové knedlíčky a do vína si sypal tuny cukru