Jednoduché máslové croissanty
Recept ještě nebyl hodnocenU máslových croissantů vás může odradit jejich příprava, proto jsme pro vás nachystali jednodušší recept, který sice také zabere nějaký ten čas, ale výsledná práce se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
U máslových croissantů vás může odradit jejich příprava, proto jsme pro vás nachystali jednodušší recept, který sice také zabere nějaký ten čas, ale výsledná práce se…
Hledáte inspiraci na opravdu rychlý a výborný moučník? Vyzkoušejte tento recept na buchtu, která je do půl hodinky na stole. Díky jablkům je krásně vláčná a zdobení z…
Jednoduchý moučník, který zvládne i začátečník. Práci s vařením Salka si zjednodušíte, když si ho již zkaramelizované koupíte. Krém se krásně našlehá i bez tvarohu.…
V naší tradiční kuchyni se s kynutým těstem pracuje velmi často. Připravíte z něj buchty, koláče, záviny, bábovky nebo jiné drobné pečivo. V tomto receptu tak najdete…
Zrcadlová poleva je novým trendem na poli zdobení dortů. Hodí se na polévání hladkých želatinových dortů z ovocné nebo čokoládové pěny či na dorty potřené krémem. Poleva…
Děti milují svačinky do ruky a zejména ty, které znají i z reklamy. S našim receptem jim můžete chlazenou tvarohovou tyčinku s čokoládou a kokosovým posypem připravit…
Máslo s cukrem utřeme, přidáme za stálého míchání vejce. Banány rozmačkáme vidličkou, společně s kůrou a šťávou přidáme do vaječné pěny. Čokoládu smícháme s moukou,…
Notoricky známé řezy s ananasovým kompotem netřeba představovat. Ořechy celý moučník nádherně provoní, ananas mu dodá vláčnost. Po natření tvarohovým krémem je nejlepší…
Ohlásila se vám nečekaná návštěva a vy nemáte dezert ke kávě? Zachrání vás náš recept na nepečené řezy z Bebe sušenek. Proložené jsou lahodným krémem z čokoládového…
Pořádáte dětskou oslavu a hledáte něco speciálního pro malé raubíře? Něco, co je trochu poleká, ale zároveň i rozesměje? Pak je tento recept přesně tím pravým. Do pečení…
Vláčný kakaový korpus, tvarohový krém provoněný vanilkou a to celé polité čokoládou. Řeč je o Míša řezech, po kterých se můžou utlouct nejen děti, ale i dospělí. S tímto…
Makovec promáznutý pikantní marmeládou je nápaditá obměna klasické lité buchty. Mák se svou oříškovou chutí a marmeláda v kousku sladkého dezertu je dobrá volba. Upéct…
Znáte tuto domácí klasiku našich prababiček? Bílkový chlebíček si drží postavení mezi klasickými moučníky, ale často je opomíjen. Přitom je přesně to pravé na chladné…
Přemýšlíte, jakou dobrotu upéct pro návštěvu? Zkuste naše koňakové řezy. Nadýchané piškotové těsto a krém s vaječným likérem vás určitě mile překvapí. Moučník je moc…
Dokonalé mini dortíčky jsou skvělým pohoštěním i pro ty nejmlsnější jazýčky. Jejich základ tvoří sušenková směs s máslem, která je zalitá lahodnou směsí mascarpone a…
Takovéto bábovičky připravujeme dětem na jejich oslavu. Dále je ještě můžeme různě upravovat, např. promazat krémem nebo zdobit citronovou či čokoládovou polevou a sypat…
Pokud vám zbylo několik bílků a nechcete je dávat do mrazáku, upečte z nich lahodný moučník, na kterém si pochutná celá rodina. Elegantní bábovka vonící po oříšcích…
Pokud máte chuť na něco sladkého, upečte tyto výborné koláčky z kynutého těsta. Koláčky naplňte makovou náplní s džemem, skořicí a čokoládou a ozdobte mandlemi. Místo…
Příprava makového závinu podle tohoto receptu je snadná, těsto z několika málo surovin je hotové za pár minut. Náplň voní nejen mákem a povidly, ale i čokoládou a…
První den do většího hrnce nalijte smetanu a přiveďte ji k varu. Mezitím nalámejte čokoládu do nádoby, ve které později šlehačku vyšleháte. Čokoládu zalijte horkou…
První den do většího hrnce nalijte smetanu a přiveďte ji k varu. Mezitím nalámejte čokoládu do nádoby, ve které později šlehačku vyšleháte. Čokoládu zalijte horkou…
Lahodné Míša řezy jsou skvělým moučníkem na jakoukoliv příležitost. V tomto receptu nám tvoří základ jednoduchý kakaový korpus, na který navrstvíme lahodný tvarohový…
Bílkový chlebíček je vděčným moučníkem. Upotřebíte do něj bílky, které zbývají po pečení se žloutky a zároveň do chlebíčku můžete dát, co máte rádi, ať už kandované…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Jak na Sacherův dort podle Josefa Maršálka? Nejdůležitější je kvalitní máslo a trpělivost při výrobě polevy, zdůraznil slavný cukrář
Půlhodina zábavy a domácí tavený sýr jen ze tří surovin je na stole! Je levnější, zdravější a jemnější než z obchodu
Byliny v kuchyni: Bazalka prospívá trávení. Jak ji vypěstovat doma za oknem?