Barevná směs s kokosovým mlékem
Recept ještě nebyl hodnocenHlad a málo času na přípravu jídla nás většinou donutí jednat rychle a vařit z doma dostupných surovin. Zpravidla pak vznikají skvělá, výživná a chutná jídla. Takovým je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hlad a málo času na přípravu jídla nás většinou donutí jednat rychle a vařit z doma dostupných surovin. Zpravidla pak vznikají skvělá, výživná a chutná jídla. Takovým je…
Ušleháme žloutky s cukrem do husté pěny, přidáme olej (dělala jsem v robotu), pak už vařečkou vmícháme mrkev a zbylé sypké suroviny. Nakonec vmícháme sníh z bílků…
Předehřejte si troubu na 180°C. Nad talířkem lehce obalte jednotlivé porce kuřete cca lžičkou cukru ze všech stran a sušenými bylinkami s paprikou, lehce osolte a…
Ovoce necháme okapat. Mouku,kypřící prášek,skořicový cukr,cukr, olej, vejce a mléko smícháme a zpracujeme šlehačem. Potom přidáme ovoce a kešu. Těsto vylijeme do…
V míse smícháme mouku s hnědým cukrem, přidáme nakrájené změklé máslo a zpracujeme na drobenku. Ve druhé míse vyšleháme vejce s krupicovým cukrem, přidáme tvaroh a…
V míse smícháme cukr s máslem, přidáme žloutky, mouky, prášek do pečiva a vanilkový cukr a pořádně vymícháme. Bílky ušleháme na sníh a lehce vmícháme do těsta.Koláčovou…
1. Troubu předehřejeme na 175°C a plech vyložíme pečícím papírem. 2. Máslo utřeme s cukry dohladka, přidáme vejce a vanilku, a utřeme do pěny. 3. V malém hrníčku…
Salko dame varit do vody na 2,5 az 3 hodiny.Pri vareni stale dolievame vodu a dbame aby plechovka bola stale ponorena vo vode. pocas varenia plechovku prakrat otocime.…
Sladké banánové sušenky s čokoládou jsou velice snadné na přípravu a tak je zvládnout upéct i ti, kteří s pečením začínají. Největší úspěch sklidí sušenky u vašich…
Lahodný krém skrytý pod opálenou cukrovou krustou. To je tradiční francouzský dezert ze žloutků, smetany, vanilky a cukru. Díky receptu soutěžícího Tondy Víznera z…
Pokud máte rádi poháry, vyzkoušejte tento recept a připravte si gratinovaný pohár s ostružinami. Lehký dezert pro podzimní chvíle si jistě vychutnáte i díky horkému…
Všechnu zeleninu nakrájíme na pokud možno stejné nudličky, můžeme použít na krouhání robot. Z uvedených ingrediencí vymícháme hladkou zálivku. Zeleninu smícháme se…
Těsto vyrobíme v domácí pekárně. Do nádoby pekárny vložíme v uvedeném pořadí suroviny na těsto a zapneme program na výrobu těsta. Jablka oloupeme, vybereme jádřinec a…
Připravte si základní barbecue omáčku - všechny přísady dejte do rendlíku a při vyšší teplotě uveďte do varu. Pak snižte teplotu a nechte mírně vařit, až omáčka ztmavne,…
Troubu předehřejeme na 200 °C.Hořkou a mléčnou čokoládu nasekáme na kousky.Čokoládu na vaření rozpustíme.Smícháme mouku a kypřicí prášek.V jiné míse smícháme rozpuštěnou…
Variant na osvěžující jahodový moučník je nespočet. Tento recept přináší dort, který má základní korpus pečený ze špaldové mouky, která je bohatější na živiny a vlákninu…
O slaninový džem, karamelizovanou cibulku a pikantní česnekovou omáčku je ozvláštněn tento výtečný hamburger. Na rodinnou oslavu či zahradní slavnost s přáteli je tento…
Žampionům odstraníme nožičky, zevnitř osolíme a posypeme tymiánovými lístky. Trochu je mezi lupeny vmáčkneme. Potřeme olejem a vložíme je pod gril, nejprve lupeny dolů a…
Nejdříve dáme vařit vodu na rýži a potom dáme vařit rýži, cca na 18 minut. Mezitím připravíme játra.Játra očistíme, nakrájíme na nudličky a vložíme na rozpálený olej. …
Krkovičku omyjeme, osušíme a okraje nařízneme. Osolíme a opepříme.Smícháme marinádu, do které maso s cibulí namočíme. Necháme uležet nejméně dvě hodiny, ideálně na 24…
Dobře ochucené masové kuličky z vepřového, zapékané s kysaným zelím, které smícháme se zkaramelizovanou cibulkou, chutnají opravdu báječně. Podávat je můžeme s plátky…
Saláty s jogurtovým dipem, chutnají skvěle. Obzvláště ty zeleninové. Krátce opečené a zkaramelizované ředkvičky, vás překvapí svou chutí. Navrch nesmí chybět zdravá…
150 g mouky, 65g cukru, 65g másla, 1vejce a lžičku prášku do pečiva smícháme v těsto a rozválíme do dortové formy. Poklademe odkapanými višněmi. Máslo vyšleháme s…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Šéfkuchař Jan Punčochář: Aby byly řízky křehké a šťavnaté, stačí použít jednoduchý fígl s chlebem a správně zacházet se solí
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana
Královské chutě: Oslavy 70. let vládnutí Alžběty II. začínají už zítra. Bude se podávat grilovaný chřest, losos nebo čokoládová pěna?