Kuřecí salát s rýžovými nudlemi
Recept ještě nebyl hodnocenV hrnci přiveďte k varu alespoň 1 l osolené vody, vložte do ni kuřecí prsa, přiklopte, vypněte a nechte 25-30 minut ve vroucí vodě dodělat. Nebo můžete také prsa upéct v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V hrnci přiveďte k varu alespoň 1 l osolené vody, vložte do ni kuřecí prsa, přiklopte, vypněte a nechte 25-30 minut ve vroucí vodě dodělat. Nebo můžete také prsa upéct v…
Všechny suroviny promícháme nebo rozmixujeme. Do této marinády naložíme stehna. Necháme rozležet asi 2 hodiny a pak je za občasného obracení opékáme na grilu/nebo v…
Suroviny na sušenky smíchejte ve velké míse na soudržnější drobenku (nebojte se, že nevypadá jako těsto a odolejte pokušení přidat do ní vajíčko). Drobenku rozválejte…
Nakrájíme cibuli na hrubá půlkolečka. Rozprostřeme do pekáčku.V misce smícháme vrchovaté lžičky uzené papriky a cukru, rozmačkaný česnek, sůl, pepř a tymián. Přilijeme…
Korpus: Sypké ingredience smíchat, zalít máslem, promíchat vidličkou, aby všechny zvlhly. Poté udusat na dno dortové formy vyložené peč.papírem. Lehce nahnat do stran,…
Nejprve připravíme kokosovou náplň, z vody a cukru při nízké teplotě za občasného míchání svaříme sirup. Přidáme nastrouhaný kokos, mírně osolíme a za stálého míchání…
Z rozmixovaných (rozdrcených) sušenek a másla zpracujte základ, který namačkejte do formy - mám formu velkou 26 cm, můžete použit i menší nebo více sušenek, základ je…
Vše, kromě škrobu a masa, dáme do PH a metličkou prošleháme. Vložíme maso, otočíme ho, aby bylo ze všech stran namočené omáčkou a zapneme na LOW 6 hodin.Po 6 hodinách…
Troubu předehřejte na 180°C a formu na dort či koláč o velikosti cca 23 cm vymažte tukem a vysypte moukou (nebo jí vyložte pečícím papírem). V míse dobře utřete…
Naše placičky si můžete dopřát jen tak samotné, skvěle se však hodí k čaji či kávě. Křupavé jsou díky cukru, který se na jejich povrchu částečně rozpustí na karamel.…
Do vysokých sklenic dáme scezený ananas a kousky nakrájeného pomeranče a limetky.Šťávu z kompotu smícháme se šťávou, kterou vymačkáme z druhého pomeranče a limetky.Podle…
Smícháme mouku s kypřícím práškem, jedlou sodou a mletou skořicí. Meruňky nakrájíme na kousky a přimícháme (sušené do mouky, komp. nebo čerstvé až nakonec do těsta). V…
V rendlíku přivedeme k varu vodu s máslem, přidáme cukr a pomalu povaříme do rozpuštění. Zesílíme plamen a přisypeme mouku se solí. Vařečkou poctivě mícháme až do té…
V rendlíku přivedeme k varu vodu s máslem, přidáme cukr a pomalu povaříme do rozpuštění. Zesílíme plamen a přisypeme mouku se solí. Vařečkou poctivě mícháme až do té…
Nejprve uvaříme sójové maso ve vývaru. Asi 10 minut. Necháme vychladnout a okapat.Rozpálíme olej na pánvi a přidáme sójové maso. Osolíme, opepříme, přidáme sojovou a…
Mrkev očistíme a nastrouháme najemno. Žloutky ušleháme s hnědým cukrem do pěny a pomaličku přiléváme olej. Vmícháme mouky se sodou, práškem do pečiva, skořici rum, sníh…
Na oleji zpěníme cibuli, přisypeme nudličky masa a necháme zatáhnout. Jogurt smícháme s hořčicí a kořením. Společně s kapií přidáme k masu a dusíme do měkka. Neoloupané…
Listové těsto rozbalíme,potřeme trochou vody,posypeme cukrem a delšími stranami stočíme k sobě.V mezeře posypeme trochou cukru.Krájíme na 0,5cm proužky a klademe jeden…
Vepřové srdce nemusí být opomíjenou surovinou - pokud ho umíme chutně připravit. Základem je pečlivé očištění masa, trpělivé povaření a skvěle vychucená omáčka. Přesně…
Je příjemné završil dobrý oběd dezertem. Třeba oblíbenou skleničkovou verzí. V pohárku podle našeho receptu na vás čeká jemně nakyslý smetanový limetkový krém a rumové…
Do robotu dáme změklé máslo, které chvíli šleháme. Přidáme oba cukry, vanilkový extrakt a vejce, pořádně vmícháme do sebe. Do mouky vmícháme jedlou sodu a poté přisypeme…
Na kostky nakrájené maso osolím, opepřím a smíchám s moukou. Na oleji maso opeču do hněda. Přidám za občasného promíchání cibuli, česnek, hnědý cukr, a bylinky. Cibule…
Bůček vyndáme nejméně na půl hodiny do mrazáku a po vyjmutí ho ostrým nožem nakrájíme na tenké plátky. Vložíme je do marinády, důkladně promícháme a v uzavřené misce…
Pálivost jídla v exotických zemích má prozaický důvod - ochranný a dezinfekční. Ostrá kuchyně s nezbytným pivem ale vyhovuje i našincům. Nezbytné dochucovací suroviny a…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Polská bageta zapiekanka: Znáte tento geniální polský fastfood? Doma jej připravíte snadno
Víte, proč se chlebu říká Boží dar? Nejběžnější potravina prý umí chránit i před uhranutím
Vytvořit dětem nezapomenutelného Silvestra je hračka: Ovocné špízy, mini pizzy i další dobroty zmizí za pár minut