Hlívový salát v bramborovém koši
Recept ještě nebyl hodnocenZ uvarenej hlivy si pripravýme šalát, nakrájame ju na rezančeky, uvarené zemiaky na kocky a primiešame uvarenú zeleninu a všetko posolíme a okoreníme a primiešame…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 187 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 9,00 g |
– cukry | 8,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z uvarenej hlivy si pripravýme šalát, nakrájame ju na rezančeky, uvarené zemiaky na kocky a primiešame uvarenú zeleninu a všetko posolíme a okoreníme a primiešame…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá vyhlášené kuře na paprice, a přidal i recept na bramborové nočky
Slovenská kuchyně: Tajemná živáňská pečeně. Jak se správně skládá a co k ní podávat?
Bláznivé svátky cukrářky Mirky van Gils Slavíkové: 50 dárků pod stromečkem, režná rybí polévka i speciální štrúdl nesmí chybět