Dýňová polévka s černými fazolemi
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli nakrájejte na drobno, papriky na menší proužky. Ve větším hrnci rozehřejte olej, přidejte cibuli a papriky a na středním ohni opékejte asi 5 minut. Přidejte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cibuli nakrájejte na drobno, papriky na menší proužky. Ve větším hrnci rozehřejte olej, přidejte cibuli a papriky a na středním ohni opékejte asi 5 minut. Přidejte…
Pomazánka z černých fazolí, karamelizované cibule a fenyklu je velmi snadná a rychlá, pokud máte připravené fazole dopředu. Ale když máte fazole jen sušené, tak na cca…
Všechny sterilované fazole propláchneme a necháme na sítu okapat. Rozehřejeme pánvičku, přidáme olej a zpěníme nasekanou cibuli. Přihodíme nasekaný česnek a propláchnuté…
Kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel, každý zvolí podle své chuti) očistíme a nakrájíme na kostičky nebo proužky. Fazole slijeme, propláchneme a necháme okapat na…
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Skromná kuchyně: Jak udělat z tvrdého chleba opět čerstvý a křupavý? Stačí voda a alobal!
Kokosové nepečené cukroví: Drobné kousky jen z pár ingrediencí jsou rychle hotové, osvěží je kokos a navoní vaječný likér
Vojáci Alexandra Velikého vyhrávali bitvy i díky stravě: Základem jejich jídelníčku byly kaše, ovoce, sušené maso i pečení šneci