Podzimní pánev s cuketou
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji osmažíme cibulku, přidáme hrst hub a dusíme 5 minut. Poté přidáme nadrobno nakrájené maso a dusíme dalších 10 minut. Nakonec přidáne na kostky nakrájenou cuketu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 332 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 0,70 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,40 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme hrst hub a dusíme 5 minut. Poté přidáme nadrobno nakrájené maso a dusíme dalších 10 minut. Nakonec přidáne na kostky nakrájenou cuketu…
Plecko nakrájíme na silnější nepravidelné tvary, které namočíme na 2 hodiny do marinády. Poté upečeme v troubě. Z fazolí slijeme nálev a fazole opečeme zprudka na…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Za války byly potraviny na příděl: Půl kila masa na osobu na týden a černý obchod s předraženými cenami
Univerzální rebarborová omáčka: Vanilka skvěle doplní sladkokyselou pikantní chuť. Ozvláštní nejen grilované maso nebo sýr, ale i zmrzlinu
Potvrzeno: Tátové dětem vaří méně zdravá jídla. Tady je důvod