Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem
Recept ještě nebyl hodnocenOškrábaný celer nakrájíme na hrubé kostky, mrkve překrojíme na půl a z každé části uděláme podélné čtvrtiny. Šalotky překrojíme podélně na čtvrtiny. Česnek rozetřeme se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Oškrábaný celer nakrájíme na hrubé kostky, mrkve překrojíme na půl a z každé části uděláme podélné čtvrtiny. Šalotky překrojíme podélně na čtvrtiny. Česnek rozetřeme se…
Stehna umyjeme, rozřízneme na půlky a nasolíme. Zeleninu a cibuli nakrájíme.Na přepuštěném másle se sádlem zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme uzenou papriku, promícháme…
Zeleninová směs je skvělou jednoduchou a lehkou variantou bezmasého pokrmu. Můžete do ní dát různé druhy zeleniny. V tomto případě jsme použili celer, kedluben, mrkev,…
Připravíme marinádu smícháním jogurtu s kořením. Kuřecí řízky nakrájíme každý na tři větší kousky, mírně osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Dáme do uzavíratelné…
Omyté a osušené maso přes folií lehce naklepeme. Nařízneme okraje, aby se nekroutily. Osolíme a opepříme.Rozšleháme vejce, které ničím neředíme. Připravíme mouku a…
Crinkles je pečené cukroví, které zaujme nejvíc svým vzhledem. Před pečením je kulička těsta obalena v řádné dávce cukru, což udělá ten správný popraskaný efekt. V tomto…
Mrkev s celerem nastrouháme na jemné slzičky a v misce promícháme s vajíčkem. Směs osolíme. Plech vyložíme pečícím papírem, lehce potřeme ghí nebo olejem, vyklopíme…
Plátek krůtího masa s exotickým ovocem? Proč ne. Ananas osmahnutý na másle spolu s praženými mandlemi a jemnou smetanovo - sýrovou omáčkou udělá z běžného jídla…
Jestli máte rádi syté zeleninové polévky s luštěninou, zkuste tuto podle našeho receptu. Lehce připomíná složením a chutí indickou kuchyni. Každopádně zasytí a může…
V pánvi rozpusťte máslo. Přidejte cibuli a opékejte dozlatova. Přidejte mrkev a chvíli restujte. Podlijte trochou vody, osolte, přidejte kmín a duste do poloměkka.…
Kdo má rád netradiční kombinaci chutí, jistě rád ochutná tento pokrm. Krůtí řízky před obalením ochutíme citronovým máslem a poté je osmažíme. Při servírování je pak…
Zo surovin na cesto vypracujeme elasticke, nelepive cesto a na pol hodinky ho nechame bokom odlezat v miske, ktoru zakryjeme utierkou. V druhej miske roztlacime…
Chřest rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem. V misce smícháme lžíci přepuštěného másla se solí a pepřem a touto směsí chřest potřeme. Pečeme v troubě vyhřáté…
Do zavíratelné misky uděláme marinádu. Dáme jogurt, koření, špetku soli, pastu a olej. Přidáme nastrouhaný zázvor, 1 lžíci smažené cibulky, prolisovaný česnek a vše…
Na rozehřáté ghí vhodíme nakrájenou cibuli. Když zesklovatí, přidáme kousky masa a kořenovou zeleninu nakrájenou na malé nudličky. Vše necháme krátce orestovat.Pak…
Název pavé, jehož původ bychom našli ve Francii, je označení zvláštního postupu pokládky diamantů do šperků či kamenů do dlažby. A právě tímto způsobem jsou pokládány…
Všechny mouky, krupičku, sodu a psyllium smícháme dohromady. Přidáme agave a rýžový nápoj Zajíc. Pořádně promícháme. Na závěr do těsta vmícháme rozpuštěné a vychladlé…
Filet halibuta osolíme, opepříme a necháme chvilku odpočinout. Mezitím si připravíme zeleninu. Cuketu, cibuli, rajčata, chilli papričku si nakrájíme na malé kousky. Vše…
Dozrávající meruňky a jejich vůně vítá léto v plném proudu. Můžeme z nich vykouzlit mnoho různých koláčů, buchet a knedlíků. V tomto receptu přinášíme klasický koláč na…
V kastrolku rozpustíme máslo Ghee a orestujeme na něm jarní cibulku. Zaprášíme ji kurkumou.Přidáme mrkev nastrouhanou nahrubo, orestujeme, přidáme pohanku a opět…
Omytou a osušenou tresku nakrájíme na porce. Smícháme marinádu z oleje, citronové šťávy, bylinek a koření do hladké emulze. Necháme uležet nejméně dvě hodiny.Na pánvi…
Pórek nebo cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev a cuketu nastrouháme najemno.V kastrůlku rozehřejeme ghí a orestujeme na něm pórek/cibuli. Přidáme mleté maso a ze všech…
Do mixéru vhodíme opraný špenát, vejce a rozmixujeme. Rozmixovanou směs přelijeme do mísy, přidáme mouku, mléko a špetku soli. Vznikne nám palačinkové těsto. V případě,…
Kdo by nemiloval smažené řízky! Tyhle jsou navíc pikantní přidáním oblíbené hořčice. Stehenní kuřecí řízky jsou vždy šťavnaté a smažením na přepuštěném másle navíc…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03