Kuřecí prsa s omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenKořeněná kuřecí prsa zapečená v troubě a na talíři přelitá jemnou hořčično-smetanovou omáčkou připravenou z výpeku překvapí skvělou chutí a lehkou přípravou. Výbornou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 694 kJ / 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 98,00 g |
– nasycené | 60,00 g |
– nenasycené | 33,00 g |
–– mononenasycené | 30,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,10 g |
Kořeněná kuřecí prsa zapečená v troubě a na talíři přelitá jemnou hořčično-smetanovou omáčkou připravenou z výpeku překvapí skvělou chutí a lehkou přípravou. Výbornou…
Říká se, že polévka je grunt, protože obsahuje to nejvýživnější ze zeleniny či masa. Hustá a hřejivá polévka plná zeleniny se výborně hodí k víkendovému obědu, k večeři…
Kuřecí maso lze připravit na mnoho způsobů, díky naložení v jogurtu maso báječně zkřehne. Opečené prsní plátky v krémové smetanové omáčce budou chutnat s různými…
Pokud už jste přejedení klasickými tvarohovými knedlíky, zkuste je nahradit taštičkami s povidly. Stejně jako knedlíky se i ony připravují z tvarohového těsta. Nicméně…
Oloupeme a nakrájíme na drobno cibuli a dáme do tlakového hrnce na rozpuštěné máslo (nebo olej) zesklovatět.Mezitím porce kuřete stáhneme z kůže a opláchneme je.Jakmile…
Hovězí líčka byla dříve odpadovým masem, jejich popularita vzrostla díky televizním pořadům. Upravují se pomalým dušením. Tato jsou dušená na víně a zelenině a podávaná…
Do mixéru vhodíme opraný špenát, vejce a rozmixujeme. Rozmixovanou směs přelijeme do mísy, přidáme mouku, mléko a špetku soli. Vznikne nám palačinkové těsto. V případě,…
Co rodina, to recept na svíčkovou omáčku. Přesto, nebo právě proto, je dobré občas zkusit uvařit jinou variantu. Příprava v pomalém hrnci zajistí perfektně měkké maso a…
Odzkoušený recept na kynutý koláč se švestkami, kde za vás velký kus práce udělá domácí pekárna, která těsto připraví. Vláčný koláč, posypaný křupavou drobenkou a…
Chřestová sezona je v plném proudu na jaře. Křupavé zelené výhonky stačí lehce podusit, aby si zachovaly svoji svěží jarní barvu. Přelité jemnou sýrovou omáčkou s…
Netradiční kombinací pokrmu jsou těstoviny, smažené kuličky a omáčka. Z těstovin ideálně zvolíme špagety, které přelijeme lahodnou a pikantní omáčkou s pestem z…
Pokud patříte mezi ty, kteří musí dodržovat bezlepkovou dietu, tak je pro vás tento recept jako dělaný. Jednoduchý ovocný koláč s posypkou, potřený rumem chutná výborně…
Nezůstávejte v kuchyni pouze u rybího filé z tresky. Je spousta výborných ryb, které lze koupit. Štikozubec je velmi chutná ryba, převážně se dělá smažená v trojobalu,…
Hovězí Stroganoff je minutkový pokrm, který pochází z ruské kuchyně. Připravuje se z kvalitního minutkového hovězího masa, většinou ze svíčkové. Jistě si ho oblíbíte pro…
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina s oříškovou chutí. Dá se použít do slané i sladké kuchyně. V tomto případě pohanku uvaříme a smícháme se žampiony,…
Zmrzlé rybí filety opláchneme, necháme cca 15 minut povolit a zlehka osušíme kuchyňskou utěrkou.Do každé kostky, z obou stran, vetřeme sůl, drcený kmín a citronový pepř.…
Chřest je nejlepší v období sklizně. Využijte tuto krátkou dobu a připravte ho na páře s holandskou omáčkou a pečenými plátky šunky. Jemný chřest s dobře ochucenou…
Očištěné kousky ryby osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Opečeme z obou stran na másle s olejem v pánvi do zlatavé barvy. Dáme stranou, pokapeme citronovou šťávou…
Drůbeží maso je zpravidla skvělou volbou, pokud vás tlačí čas a potřebujete opravdu rychle uvařit. Vyzkoušejte tuto směs kousků masa s drobnými žampiony, která je…
Pstruhy uvnitř a z venku omyjeme pod tekoucí vodou. Dobře osušíme papírovou utěrkou. Vymačkáme šťávu z citronu. Pstruhy pokapeme citronem…
Čočku přebereme, propláchneme a necháme okapat na sítku.Mrkev a celer nakrájíme (škrabkou) na julienne . Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Vývar přivedeme k varu a…
Chřest je velmi oblíbenou surovinou, která má svoji sezónu v polovině jara. Zelenými výhonky naplníme spolu se slaninou a mozzarellou vykostěná kuřecí stehna. Závitky…
Ať už potřebujeme připravit všední nebo sváteční oběd, s tímhle recept nešlápneme vedle. Plátky vepřové kýty zprudka orestované podáváme s opečenými bramborami. Tuto…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Přidáno 26. 4. 2024 09:32