Hořčice zelený pepř - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 1 891 kJ / 452 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 32,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 28,00 g |
–– mononenasycené | 20,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 4 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 7 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 12 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jogurtové rychlokoblížky s povidly: Nekynutá masopustní dobrota je nadýchaná jako obláček a na stole je za chvíli
Historie zavařování: Původně se sklenice uzavíraly pytlíkem z vepřového měchýře a na marmelády se lil parafín
Retro vaření s Kristinou: Na Letnice si udělejte tyhle meruňkové knedlíky z odpalovaného těsta