Žraločí hřbety
Recept ještě nebyl hodnocenVšetky prísady dobre premiešame a zmesou potrieme žraločie chrbáty. Necháme aspoň 2 hod marinovať. Potom grilujeme po oboch stranách asi 10 min. Podávame s varenou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všetky prísady dobre premiešame a zmesou potrieme žraločie chrbáty. Necháme aspoň 2 hod marinovať. Potom grilujeme po oboch stranách asi 10 min. Podávame s varenou…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Jak jíst na cestách: Víte, co se hodí do autobusu a s čím vás nepustí do letadla?
Jak zabránit požárům v kuchyni? Dejte si pozor na utěrky, pečicí papír i telefon!
Co s okoralými jablíčky? Využijeme je na parádní nepečený dort, uděláme z nich kompot a ze slupek uvaříme voňavý čaj