Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jidášovo ucho - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Polévka z mangoldu s pastou Miso

Polévka z mangoldu s pastou Miso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Vývar přivedeme k varu, přidáme Jidášovo ucho a vaříme 10 minut. Přisypeme nakrájený mangold a krátce společně povaříme, mangold nesmí být rozvařený. Do částečně…

Králík s nudlemi udon

Králík s nudlemi udon

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vykostěného králíka nakrájejte na velikost sousta. Ve woku rozpalte olej a maso osmahněte, zalijte polovinou vína a sójové omáčky. Duste do měkka, trvá to asi 10 minut…

Hovězí tak trochu po asijsku

Hovězí tak trochu po asijsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravíme nudle dle návodu (vařím je chvilinku a pak zprudka opeču s cibulkou), ořech si nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Všechnu zeleninu nakrájíme "julienne…

Lady Penelopa

45 min

Soba nudle s rybou a jarní cibulkou

Soba nudle s rybou a jarní cibulkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jidášovo ucho vařte ve vodě, dokud nezměkne. Poté jej nakrájejte na menší kousky. V míse smíchejte limetovou šťávu, sójovou a rybí omáčku a nastrouhaný zázvor. Rybu…

Špagety po asijsku

Špagety po asijsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Špagety uvaříme podle návodu na obalu. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky. Jidášovo ucho sušené namočíme na 30 minut do teplé vody. Až bude Jidášovo…

Sumeček z thajské kuchyně

Sumeček z thajské kuchyně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rybí filety jemně opláchneme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Promícháme se škrobem a rybí omáčkou. Zakápneme lžičkou oleje a dáme zatím do chladu.Houby zalijeme teplou…

Salát ze slepice – light

Salát ze slepice – light

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slepičí maso se výborně hodí na masové saláty. Budete překvapení, jak výborné je v kombinaci s houbami, sladkou kukuřicí a ananasem. Slepice je na tento salát vhodnější…

Hana Lounova

80 min

1 2 3

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli