Kachní srdce se zeleninovou směsí s nádechem Asie
Recept ještě nebyl hodnocenKachní srdíčka (očištěná) si dáme s kouskem cibule a celým pepřem vařit do papiňáku (kdo nemá, vaří do měkka) na 20 minut. Poté vyjmeme z vývaru (ten použijeme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kachní srdíčka (očištěná) si dáme s kouskem cibule a celým pepřem vařit do papiňáku (kdo nemá, vaří do měkka) na 20 minut. Poté vyjmeme z vývaru (ten použijeme na…
Vývar přivedeme k varu, přidáme Jidášovo ucho a vaříme 10 minut. Přisypeme nakrájený mangold a krátce společně povaříme, mangold nesmí být rozvařený. Do částečně…
Nejprve namočíme houby do horké vody (hodně zvětší objem a změknou), kdo je nemá rád, nemusí použít. Vepřové maso umeleme. Polovinu cibule nasekáme na jemno a polovinu…
Vykostěného králíka nakrájejte na velikost sousta. Ve woku rozpalte olej a maso osmahněte, zalijte polovinou vína a sójové omáčky. Duste do měkka, trvá to asi 10 minut…
Připravíme nudle dle návodu (vařím je chvilinku a pak zprudka opeču s cibulkou), ořech si nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Všechnu zeleninu nakrájíme "julienne…
Příprava šmakouna: Plátky šmakouna nakrájíme na proužky a naložíme do rozmíchané tandoori pasty a trošky oliv. oleje alespoň na hodinku. Poté opečeme na pánvi (s…
Jidášovo ucho vařte ve vodě, dokud nezměkne. Poté jej nakrájejte na menší kousky. V míse smíchejte limetovou šťávu, sójovou a rybí omáčku a nastrouhaný zázvor. Rybu…
Špagety uvaříme podle návodu na obalu. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky. Jidášovo ucho sušené namočíme na 30 minut do teplé vody. Až bude Jidášovo…
Očištěné maso nakrájíme na plátky (2 řízky) a pak na nudličky. Jidášovo ucho namočíme do teplé vody, aby změklo a nabobtnalo. Nudle uvaříme dle návodu na obalu. Mrkev,…
Rybí filety jemně opláchneme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Promícháme se škrobem a rybí omáčkou. Zakápneme lžičkou oleje a dáme zatím do chladu.Houby zalijeme teplou…
Slepičí maso se výborně hodí na masové saláty. Budete překvapení, jak výborné je v kombinaci s houbami, sladkou kukuřicí a ananasem. Slepice je na tento salát vhodnější…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Retro okénko: Mražený dezert Vienetta býval sladkou tečkou rodinných oslav. Připravíme jej ale i doma, a to celkem snadno
Jak na originální maďarské langoše? Recept je snadný, jen je potřeba těsto před smažením správně vytvarovat
Jak na dokonalé kedlubnové zelí? Chutná skoro jako to klasické, jen je jemnější a využít do něj můžete i nať kedlubny