Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jogurt rostlinný - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie313 kJ / 75 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky4,20 g
– nasycené0,67 g
– nenasycené3,40 g
–– mononenasycené1,33 g
–– polynenasycené2,07 g
––– omega 30,07 g
Vláknina0,67 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,93 g
– cukry1,33 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Pomerančovo-rumový pohár

Pomerančovo-rumový pohár

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kokosová mléka dejte nejméně na 5 hodin ztuhnout do ledničky, nejlépe je tam však nechte přes noc (nebo je tam ideálně dejte hned po přinesení z obchodu). Připravte…

Tradiční koláče

Tradiční koláče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pokud používáte čerstvé droždí, udělejte kvásek. Droždí nadrobte do misky, přidejte část teplého mléka (cca 40*C) a trochu cukru. Rozmíchejte, zasypte moukou a nechte…

Veganské kynuté lívance

Veganské kynuté lívance

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do většího hrnku rozdrobíme droždí a přidáme polovinu dávky cukru. Mícháme, dokud se kvasnice nerozpustí. Poté přidáme 100 g mouky, pár lžic vlažného mléka (nesmí být…

Veganské kynuté lívance

Veganské kynuté lívance

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do většího hrnku rozdrobíme droždí a přidáme polovinu dávky cukru. Mícháme, dokud se kvasnice nerozpustí. Poté přidáme 100 g mouky, pár lžic vlažného mléka (nesmí být…

Dortík - Piece of Cake

Dortík - Piece of Cake

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Troubu předehřejte na 180°C a zvolenou formu (já použila menší dortovou formu o průměru cca 22 cm) vymažte tukem, vysypte moukou nebo vyložte pečícím papírem. Lněné…

Hokkaido kaše se švestkami a kokosem

Hokkaido kaše se švestkami a kokosem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V hrnci rozpustíme máslo, přidáme šalotku, zasypeme cukrem a na mírném plameni zvolna restujeme 5 -10 minut, dokud cibulka nezíská krásně zlatavou barvu.Dýni nakrájíme…

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více