Mladý kohout s paprikovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenStehna z kohouta zbavené kůže vložíme do tlakového hrnce se studenou vodou, osolíme, přidáme zeleninu společně s kořením a tlakujeme 40 minut. Po uvedené době je maso…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 041 kJ / 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,50 g |
– nasycené | 5,95 g |
– nenasycené | 13,33 g |
–– mononenasycené | 10,21 g |
–– polynenasycené | 3,12 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Stehna z kohouta zbavené kůže vložíme do tlakového hrnce se studenou vodou, osolíme, přidáme zeleninu společně s kořením a tlakujeme 40 minut. Po uvedené době je maso…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Peče celá země se vrací: Porotce Josef Maršálek nám prozradil, co soukromě radil soutěžícím
Lahodný pampeliškový salát s vejcem krásně voní česnekem: Jeho příprava zabere pár minut a je téměř zadarmo
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století