Jehněčí kolínko s bramboro-celerovým pyré
Recept ještě nebyl hodnocenJehněčí kolínka si opláchneme, očistíme a dobře osušíme. Kolínka bohatě osolíme, opepříme, potřeme zlehka olejem a bohatě posypeme nasekaným rozmarýnem. Takto ochucená…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 707 kJ / 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,80 g |
– nasycené | 4,57 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 2,47 g |
–– polynenasycené | 0,53 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 52 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jehněčí kolínka si opláchneme, očistíme a dobře osušíme. Kolínka bohatě osolíme, opepříme, potřeme zlehka olejem a bohatě posypeme nasekaným rozmarýnem. Takto ochucená…
Jehněčí kolínko vložíme do pekáče, nasolíme, přidáme několik větviček čerstvého rozmarýnu. Podlijeme červeným vínem a balzamikovým octem a dusíme. V případě potřeby…
Kolena nařízneme nožem a prošpikujeme česnekem. Důkladně do nich vetřeme sůl. Cibuli pokrájíme na větší kousky a v rozpáleném hrnci na středním ohni ji orestujeme na…
Kolínka vložíme do zapékací mísy(nebo pekáčku), osolíme a posypeme tymiánem. Cibulku se slaninou a česnekem nakrájíme a smahneme na pánvi, poté vsypeme do pekáčku ke…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Už máte holandskou troubu? Kotlík nejen pro trampy zkrátí dobu vaření a udrží živiny!
Jak poznat špatný burčák a nenaletět? Hlídejte si správnou barvu, typickou vůni i místo původu, pak nešlápnete vedle
Pohlreich prozradil, kdo u nich doma peče cukroví i co nemá rád v bramborovém salátu: Dělám si takový polovlašák, říká