Zámek pro princeznu
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáváme horkou vodu a mouku s práškem do pečiva. Nakonec vmícháme sníh z bílků. (formu jsem měla větší než klasický dort cca…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Žloutky utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáváme horkou vodu a mouku s práškem do pečiva. Nakonec vmícháme sníh z bílků. (formu jsem měla větší než klasický dort cca…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Čas zavařování ještě neskončil. Udělejte si vynikající sladkokyselý dýňový kompot!
Staročeské recepty z jablek: Víte, co je šprachanda nebo jak se dělá jablečná sekanina?
Bílá zelňačka s koprem: Ve vydatné polévce nechybí brambory, výraznou chuť jí dá kopr, ale musí se přidat ve správnou chvíli