Bramborová polévka s kyselým mlékem
Recept ještě nebyl hodnocenZemiaky očistíme, nakrájame a uvaríme. V hrnci na oleji osmažíme cibuľu, pridáme sušené kvasnice a huby namáčané v troche vody. Cibuľu podusíme, pričom podľa potreby 1-2…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zemiaky očistíme, nakrájame a uvaríme. V hrnci na oleji osmažíme cibuľu, pridáme sušené kvasnice a huby namáčané v troche vody. Cibuľu podusíme, pričom podľa potreby 1-2…
Nejprve nalijeme do pečící misky tekuté suroviny, potom suroviny sypké. Nakonec kvasnice. Dbáme na to, aby kvasnice nebyly nasypány přímo na sůl. Pak přidáme : 50-100 g…
Můžete po zapípání přidat nasekané ořechy,různá semínka podle své chuti. Když si přidáte rozinky a trochu víc cukru, tak má chuť jako vánočka.
Všechno dáme do misky, mléko teplé a vymícháme těsto. Dáme na teplé místo a necháme pod utěrkou kynout. Vykynuté těsto dáme na pomoučený vál, propracujeme rukama.…
1. Hrozienka dame do pohara so sladkym vinom napucat. Suche kvasnice dame do trosky vlazneho mlieka s lyzickou cukru aktivovat, ked sa nic nedeje, po 5 minutach vyhodime…
Olivy a oregano přidáváme až po zapípání. Je výborný. Pekla jsem ho na střední stupeň propečení.
Suroviny smícháme dohromady a vytvoříme těsto. Necháme kynout pod utěrkou na teplém místě cca 3 hodiny.Pak těsto přendáme do formy (já mám jen tuhle na koláče). Lehce…
Ze surovin uděláme těsto i semínka můžete dát kdo má rád v pečivu (já jsem dala slunečnicové a sezamové) Necháme asi 45min kynout a pak uděláme buď chleba nebo upleteme…
Ze všech surovin uděláme těsto a hned vyválíme placku - nenecháváme kynout!Pak pizzu pomažeme omáčkou, posypeme salámem nakrájeným na nudličky (nebo podle toho, jaký…
Do mísy dát mouku, do prostředka kvasnice, zalít trochou vlahé vody a cukrem, aby se udělal kvásek. Když je kvásek hotový, tak přidat zbytek ingrediencí a zadělat …
Do domácí pekárny dáme nejprve tekuté suroviny: vlažnou vodu, rozpuštěné zchladlé máslo, rozkvedlané jedno celé vejce. Dál přidáme hladkou a polohrubou mouku, do jednoho…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Jak poznat čerstvého kapra a který kus je ten nejchutnější? Na velikosti záleží!
Hitem internetu je tenhle zvláštní smažený párek "v rohlíku", který rohlíkem vůbec není. Připravuje se snadno a chutná božsky!
Kořeněný horký koktejl Hot Toddy z whisky a medu zahřeje a posílí. Dříve jej lékaři doporučovali dokonce i dětem