Omáčka z lesních plodů
Recept ještě nebyl hodnocenOvoce uvedeme s vodou do varu. Přidáme cukr, citronovou šťávu a likér a krátce povaříme, aby se alkohol odpařil.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 827 kJ / 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 56,67 g |
– cukry | 56,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ovoce uvedeme s vodou do varu. Přidáme cukr, citronovou šťávu a likér a krátce povaříme, aby se alkohol odpařil.
Máslo ušleháme s cukrem, vmícháme vejce, citronovou kůru a zakysanou smetanu. Do mouky nasypeme prášek do pečiva, promícháme jej a spojíme s vyšlehanou hmotou.…
Nejdřív připravte polevu. Do vroucí smetany přidejte kousky čokolády, promíchejte a nechte rozpustit. Dejte do chladu. Z jedné lžíce cukru, droždí a několika lžic…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Jak připravit dokonale nadýchaný a šťavnatý kuskus: Díky několika fíglům to zvládne každý a chuť kuskusu bude skvělá
Jak dobře vyčistit mikrovlnnou troubu. Pomůže měkký hadřík i miska s teplou vodou
Recepty z Chorvatska: Komikša pogača je koláč plný šťavnaté cibule a rajčat, výtečnou chuť doplňují také slané sardelky