Chleba a mazanec
Recept ještě nebyl hodnocenPekla jsem v pekárně duplice...ve dvounádobě...množství je tedy poloviční...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pekla jsem v pekárně duplice...ve dvounádobě...množství je tedy poloviční...
Přidáno před 10 minutami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 20. 5. 2024 08:32
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Historie zavařování: Na marmelády se dříve dávala vrstvička tekutého vosku a o vynález zavařovací sklenice se zasloužil Napoleon
Nadýchaný hrnečkový perník podle našeho videoreceptu hravě zvládne i začátečník. S nasekanými ořechy chutná božsky
Proč jíst sedmikrásky? Nenápadné jarní kvítí pomáhá odvodnit tělo i léčit hmyzí bodnutí