Plněné okurky
Recept ještě nebyl hodnocenOkurky omyjeme, odřízneme konce a podélně je rozkrojíme. Lžičkou vydlabeme dužinu / můžeme ji přidat k okurkovému salátu nebo na dát jen ozdobu /. Kedlubnu, mrkev a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Okurky omyjeme, odřízneme konce a podélně je rozkrojíme. Lžičkou vydlabeme dužinu / můžeme ji přidat k okurkovému salátu nebo na dát jen ozdobu /. Kedlubnu, mrkev a…
V misce vyšleháme máslo s měkkým tvarohem, nastrouhaným sýrem a mletými vlašskými ořechy.Přidáváme podle potřeby Lučinu. Dochutíme solí a z hmoty vytvoříme kuličky …
Prsa omyjeme a v prostředku je rozkrojíme - ale nerozřízněte je úplně, tím vznikne plátek, ten naklepeme, osolíme a naplníme rukolou a Lučinou. Zamotáme a sepneme nebo…
Bílky s cukrem ušleháme na pevný sníh. Za stálého šlehání přidáme žloutky a vanilkový cukr. Znovu vyšleháme. Zlehka přidáváme mouku, smíchanou s mákem a kávou,…
Krabí tyčinky vyndáme z chladu, zbavíme obalu a vidličkou rozmáčkáme na menší kousky a zakápneme citronem. Přidáme nahrubo nastrouhanou cibuli, několik lžic domácí…
Sušenky nadrtíme nebo namixujeme s krupičkou a spojíme s rozpuštěným máslem. Hmotu dáme na 25 minut do lednice, aby dobře ztuhla.Porcelánovou, koláčovou nebo dortovou…
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nahrubo nastrouháme. Domácí lučinu smícháme s vychladlými uvařenými vejci, se změklým máslem, nastrouhaným čerstvým křenem a pažitkou…
Sypké suroviny (mouku, skořici a prášek do perníku) smícháme.Nejdříve našleháme celá vejce s třtinovým cukrem, přidáme olej, zakysanou smetanu, med a vše vyšleháme do…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Agatha Christie: Slavná spisovatelka ráda jedla, šlehačku konzumovala po litrech a na velikost porcí musel dohlížet komorník
Nejlepší kaše pro děti: Rýžová, jáhlová, kukuřičná a další. Kdy s nimi začít a jak je správně uvařit?
Retro vaření s Kristinou: Masopustní vdolky z trouby. Zkuste je podle staročeského receptu!