Chlebíčky s lučinou, anglickou slaninou a uzeným sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenLučiny a máslo vyšleháme do pěny. Plátky veky namažeme větší vrstvou pomazánky. Na jednu část veky dáme slaninu a na druhou část veky nastrouhaný sýr.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 582 kJ / 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 36,67 g |
– nasycené | 23,33 g |
– nenasycené | 11,10 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 1,67 g |
– cukry | 1,67 g |
––– laktóza | 1,57 g |
Lučiny a máslo vyšleháme do pěny. Plátky veky namažeme větší vrstvou pomazánky. Na jednu část veky dáme slaninu a na druhou část veky nastrouhaný sýr.
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Výborné sýrové bramboráčky pro začátečníky: Křupavé placičky zvládne připravit do 30 minut podle snadného postupu každý
Tradiční gruzínské chačapuri: Placky, plněné sýrem, se staly rovnou národním pokrmem. Víte, jak na ně?
Čokoláda s láskou k deštným pralesům. Z šesti nových příchutí si vyberou všichni milovníci čokolády