Chlebíčky s lučinou, anglickou slaninou a uzeným sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenLučiny a máslo vyšleháme do pěny. Plátky veky namažeme větší vrstvou pomazánky. Na jednu část veky dáme slaninu a na druhou část veky nastrouhaný sýr.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 582 kJ / 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 36,67 g |
– nasycené | 23,33 g |
– nenasycené | 11,10 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 1,67 g |
– cukry | 1,67 g |
––– laktóza | 1,57 g |
Lučiny a máslo vyšleháme do pěny. Plátky veky namažeme větší vrstvou pomazánky. Na jednu část veky dáme slaninu a na druhou část veky nastrouhaný sýr.
Palačinky: z uvedených ingrediencí umícháme hladké řidší těsto, které necháme za občasného promíchání odstát cca 20-30 minut. Jemně nastrouhanou čerstvou kůru (pouze…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Čertova kapsa: Šťavnatá kotleta plněná pikantní směsí báječně chutná, příprava je přitom snadná a netrvá dlouho
Robin z MasterChef Česko nám poskytl recept na svoji rajskou a říká: Hlavně chci být dobrý člověk, nemusím vyhrát za každou cenu
Smažák pro vegany i fajnšmekry: Připravuje se snadno z vatovce, neboli pýchavky, a chutná skoro jako sýr!