Lusky fazolkové
Lusky fazolové Bonduelle - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 3 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 7 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 7 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Smetanová mňamka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chybí vám léto a dovolená u moře? Příchuť Řecka vám na talíři připomene musaka
Sladkokyselé kuře je čínská klasika, Zdeněk Pohlreich to dělá jinak, s vepřovým!
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli