Francouské toasty s malinovou zavařeninou á la Natýsek
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny plátky chleba potřete zavařeninou, polovinu z nich posypte mandlemi. Navrch dejte druhý plátek chleba.Rozklepněte do misky vejce. Přidejte mléko a skořici a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Všechny plátky chleba potřete zavařeninou, polovinu z nich posypte mandlemi. Navrch dejte druhý plátek chleba.Rozklepněte do misky vejce. Přidejte mléko a skořici a…
Cukroví ve stylu oblíbených pralinek Raffaello můžete připravit i v klidu domova, a to navíc v několika variantách. Sladké kuličky z drcených sušenek, Salka a kokosu…
Suroviny na korpus smícháme dohromady, vlijeme do formy, kterou jsme si vyložili pečícím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 190 stupňů cca 20 minut. Jakmile je korpus…
Suroviny na korpus smícháme dohromady, vlijeme do formy, kterou jsme si vyložili pečícím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 190 stupňů cca 20 minut. Jakmile je korpus…
Sušenky a kokosový olej rozmixujte v mixéru (nebo sušenky dobře rozdrťte v sáčku a poté vmíchejte rozpuštěný tuk) a s pomocí skleničky namačkejte do nepřilnavé či…
Z obyčejného pudinku můžete za pár minut vytvořit na pohled hezký a velmi chutný dezert. Přelijte klasickým způsobem připravený hotový pudink výbornou malinovou omáčkou.…
Vejce vyšleháme s cukrem, postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva. Přilijeme mléko a olej, přidáme kakao a skořici. Na krém vyšleháme opět vejce a cukr, přidáme…
Nepečený dort Šarlota, skládající se z kokosových tyčinek a příjemně sladkým krémem z Pribináčků a borůvkové marmelády, s čerstvým ovocem na povrchu, zaručeně potěší…
Do kastrůlku vlijeme vodu, přidáme máslo, cukr, vanilkový cukr, kakao a za stálého míchání zahřejeme, až se nám vše spojí. Hmota se nemusí vařit, zahřeje se pouze na…
Připravíme si nejprve kvásek z rozdrobeného droždí, polévkové lžíce cukru, polévkové lžíce mouky a trochy vlažného mléka. Zbytek mouky nasypeme do větší mísy. Přidáme…
Bílky s polovinou cukru ušleháme zvlášť, ušleháme žloutky s vodou a zbytkem cukru, opatrně stěrkou smícháme dohromady, přidáme prosátou mouku a zlehka ji vmícháme. Dáme…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Jíst společně je pro nás důležité, říká vietnamský kuchař Khanh Ta, který nově učí zájemce vařit v online kurzech
Bílý cukr číhá i v potravinách, ve kterých ho nečekáme. Čím ho ve stravě dětí nahradit?
Levná hrstková polévka podle tradičního receptu zasytí rodinu a nezruinuje rozpočet