Velikonoční nádivka ze Šumavy
Recept ještě nebyl hodnocenVelikonoční nádivku můžeme připravit i kdykoliv během roku. Vařené a uzené maso doplníme chutí kopřiv, čerstvých bylinek, smažené cibule a papriky. Nádivka je díky sněhu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Velikonoční nádivku můžeme připravit i kdykoliv během roku. Vařené a uzené maso doplníme chutí kopřiv, čerstvých bylinek, smažené cibule a papriky. Nádivka je díky sněhu…
Ochutnejte toto zvláštní velikonoční pečivo. Každý kousek této neobvyklé dobroty je vzpomínkou na staré receptury, které se dědily po generace. Vzpomínka na dávné časy…
Velmi netradičně vypadá tento pečený a uzeným masem plněný chlebíček na řezu. Kynuté těsto potřené sádlem doplníme nastrouhaným parmezánem a nadrobno nakrájeným uzeným…
Beránek je tradiční velikonoční symbol. Pokud ale zrovna nemáte chuť na sladké, můžete vyzkoušet slanou verzi, kterou ochutíte uzeným masem, pórkem a sušenou cibulí a…
Velmi netradičně vypadá tento pečený a uzeným masem plněný chlebíček na řezu. Kynuté těsto potřené sádlem doplníme nastrouhaným parmezánem a nadrobno nakrájeným uzeným…
Šoldra nebo také plecovník je tradiční velikonoční recept původem ze Slezska a severu Moravy. Jedná se o chléb, štědře plněný uzeným a klobásou. Sbíhají se vám sliny?…
Nádivka ve slaninovém kabátku chutná výborně a díky zelenému špenátu vypadá svěže a krásně na pohled. Díky uzenému masu také skvěle voní. Můžeme ji připravit na…
Nádivka ve slaninovém kabátku chutná výborně a díky zelenému špenátu vypadá svěže a krásně na pohled. Díky uzenému masu také skvěle voní. Můžeme ji připravit na…
Každý rok nesmí na Velikonoce chybět tradiční nádivka, plná uzeného masa a mladých kopřiv. Nádivku pečeme v srnčím hřbetu, který vyložíme plátky slaniny a můžeme ji jíst…
Velikonoční nádivka nabízí mnoho možností a každý si může najít tu svou oblíbenou. Uzená varianta láká svou křupavostí a bohatou chuťovou paletou, drůbeží nádivka zase…
Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Holka u plotny radí: Jak upéct dort Pavlova a jak jej dozdobit? Jedna surovina vás překvapí!
Nastavená kaše na četnickém stole: "Jedna vražda kvůli obědu dnes stačila," zavtipkoval velitel a dal se do jídla
Které jídlo se dá použít prošlé? Těstoviny, olej, rýže nebo sušenky do koše nepatří! S opatrností lze využít i zkyslé mléko