Marocký mandlový závin - M´hencha
Recept ještě nebyl hodnocenV robotu na jemno rozmixujeme nasekané mandle, mandlovou moučku, oba cukry, koření, z řádně vydrhnutého pomeranče jemně nastrouhanou kůru a bílky. Troubu rozehřejeme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 586 kJ / 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 50,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 23,00 g |
–– polynenasycené | 21,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V robotu na jemno rozmixujeme nasekané mandle, mandlovou moučku, oba cukry, koření, z řádně vydrhnutého pomeranče jemně nastrouhanou kůru a bílky. Troubu rozehřejeme na…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
V Prostřeno se dnes bude připravovat Club sandwich z hráčských doupat. Jak se správně dělá?
Deset zajímavostí o jídle: Med se nikdy nezkazí, kečupem se kdysi léčil průjem a cukrovou vatu paradoxně vynalezl zubař
Zdravé Vánoce našich (pra)babiček: Dětem se dávaly panenky z ovoce místo dárků