Snídaňové lívanečky s přídavkem musli
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy nastrouháme nahrubo jablka (dala jsem neoloupaná a vůbec to nevadilo), přidáme vejce, cukr, sůl a kefír a zamícháme. Vsypeme musli, mouku, řádně promísíme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 538 kJ / 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 5,00 g |
– nasycené | 1,25 g |
– nenasycené | 3,75 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 3,25 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 35,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do mísy nastrouháme nahrubo jablka (dala jsem neoloupaná a vůbec to nevadilo), přidáme vejce, cukr, sůl a kefír a zamícháme. Vsypeme musli, mouku, řádně promísíme a…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Dokonalá nedělní pečínka podle MasterChef Česko: Šťavnatost masa s křupavou kůrčičku skvěle doplní yorkshirský pudink
Pikantní dršťková polévka: Díky chilli papričce krásně zahřeje a dostatek česneku jí dá ten správný hospodský říz
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí