Mánkovy nakládané rybí karbanátky
Recept ještě nebyl hodnocenSmažené karbanátky z ryby a bůčku naložené v kyselém nálevu získají po odležení výraznou, nezaměnitelnou chuť. Nálev můžeme použít stejný jako na okurky, nebo vyzkoušet…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 25 kJ / 6 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Smažené karbanátky z ryby a bůčku naložené v kyselém nálevu získají po odležení výraznou, nezaměnitelnou chuť. Nálev můžeme použít stejný jako na okurky, nebo vyzkoušet…
Špekáčky, pokud to jde, sloupneme ze střívka, uprostřed je podélně rozřízneme, ale nedokrojíme až dokonce.Okurky nakrájíme na silnější plátky, česnek na tenké plátky,…
Nejdříve dáme olej, vejce, hořčici a koření s citronem do vyšší úzké nádoby. Ponorným mixérem šleháme odspodu nahoru pár vteřin do zhoustnutí. Naředíme nálevem tak, aby…
Oloupaný česnek dáme do sklenic a přidáme kopr. Kdo má řád ostřejší, může přidat kousek chilli papričky.Vše zalijeme nálevem na okurky, já dávám Deko.Steriluji 20 minut…
Do papiňáku na rozehřáté máslo společně s olejem dáme kmín, cibuli a restujeme na slabém plameni 2 minuty. Líčka opláchneme, osušíme, nakrájíme na větší kostky a…
Zeleninu nastrkáme do sklínky tak, aby ladila našemu očku, zalijeme nálevem a zavaříme. Pokud některá sklínka nechytne, zavařím ji znovu. Že je zelenina převařená,…
Cuketu, pokud máme přerostlou, oloupeme, vydlabeme vnitřek a nakrájíme na asi 1 cm široké a cca 10 cm dlouhé proužky. Pokud máme mladší cuketu, neloupeme, jinak…
Oloupané brambory nakrájíme podle svých zvyklostí. Dáme je do hlubší mísy, zalijeme okurkovým nálevem a necháme nejlépe přes noc uležet v lednici. V menším hrnci…
Ve slupce uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky, nebo jak jsme zvyklí u salátu. Vložíme do hlubší mísy, osolíme, lehce posypeme pepřem, zalijeme…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Treska v majonéze: Nejslavnější slovenská retro pochoutka je stále v kurzu. Jak ji připravit doma?
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Etiketa stolování ve světě: Kde se jí rukama z listů místo talířů a na co pozor, abyste někoho neurazili