Želatinový pohár
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravíme si želatinu a mezitím dáme do poháru ovoce, které nakrájáme na drobné kousky.Zalejeme želatinou a necháme chvíli ztuhnout. Dvakrát opakujeme, poté dáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 121 kJ / 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,67 g |
Tuky | 13,33 g |
– nasycené | 8,33 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 3,33 g |
–– polynenasycené | 1,67 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,67 g |
Cholesterol | 17 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,33 g |
– cukry | 33,33 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Připravíme si želatinu a mezitím dáme do poháru ovoce, které nakrájáme na drobné kousky.Zalejeme želatinou a necháme chvíli ztuhnout. Dvakrát opakujeme, poté dáme…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Byliny v kuchyni: Řeřicha chutí připomíná ředkvičky a je přímo nadupaná vitaminy. Jak si ji nejlépe užít?
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky
Jak na dokonalé kedlubnové zelí? Chutná skoro jako to klasické, jen je jemnější a využít do něj můžete i nať kedlubny